Bila sem”glupa ko točak” in “nerazgledana ko noč” – Violeta Tomić o tem zakaj je odšla iz Levce – TOPNEWS.si

Bila sem”glupa ko točak” in “nerazgledana ko noč” – Violeta Tomić o tem zakaj je odšla iz Levce

Bila sem”glupa ko točak” in “nerazgledana ko noč” – Violeta Tomić o tem zakaj je odšla iz Levce

“Bilo mi je dovolj mobinga, treshinga s strani lastnih sodelavcev, kjer sem bila vse, samo človek ne. Če sem uživala več pozornosti, kot oni, sem bila “attention whore”, če sem govorila nekaj, česar niso (še) razumeli, sem bila “glupa ko točak” in “nerazgledana ko noč” in dolgo sem se spraševala le, kaj so počele njihove matere, da jih niso vzgojile v spoštovanju žensk in starejših, ob polnih ustih “enakosti, solidarnosti in tovarištva,” je na Facebooku zapisala nekdanja članica Levice Violeta Tomić , ki je stranko zapustila, “kjer so odobravali zmerjanje ljudi z idioti, obsojali pa deljenje izkušnje o zdravljenju Covida, si nisem mislila, da bom še sodelovala v politiki”.

 

Nekdanjo članico stranke Levica Violeto Tomić so na komercialni televiziji POP TV hudo razjezili, ko so pod njeno ime zapisali, da še vedno kandidira kot članica Levice. Tomićeva je sicer izstopila iz Levice 19. januarja, saj ji tam niso ponudili možnosti za kandidiranje v Ljubljani, temveč so ji ponujali kandidaturo v Mariboru in drugod. Do kompromisa niso prišli. “Tako odločitev smo sprejeli zaradi delne izgube zaupanja v zadnjem času in nekaterih vsebinskih razhajanj,” so po tem pojasnili v stranki Levica.

Violeta Tomič sicer kandidira v Ljubljani na kandidatni listi Dobre države in Naše prihodnosti, ki jih vodita Ivan Gale in Smiljan Mekicar. V sodelovanju z Zvezo za Dolenjsko in gibanjem SOS se na volitve podajajo z 78 kandidati, na listi kandidira tudi raper Zlatko, kuharica Alma Rekić in nekdanja komisarka Violeta Bulc.

COMMENTS

Wordpress (0)