(VIDEO) “Ne omenjaj imena moje žene s svojimi j****** usti!”- Igralec Will Smith na Oskarjih primazal klofuto svetovno znanemu komiku Chrisu Rocku in ga še grdo ozmerjal – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Ne omenjaj imena moje žene s svojimi j****** usti!”- Igralec Will Smith na Oskarjih primazal klofuto svetovno znanemu komiku Chrisu Rocku in ga še grdo ozmerjal

(VIDEO) “Ne omenjaj imena moje žene s svojimi j****** usti!”- Igralec Will Smith na Oskarjih primazal klofuto svetovno znanemu komiku Chrisu Rocku in ga še grdo ozmerjal

Letošnja 94. podelitev filmskih nagrad oskar bo ostala v spominu po odmevnem incidentu, ki ga je sprožil komik Chris Rock pred najavo nominirancev za oskarje za dokumentarne filme, ko se je šalil na račun soproge igralca Willa Smitha Jade Pinkett Smith. Will Smith je stopil na oder in Rocku primazal klofuto.

Chris Rock, sicer svetovno znani komik, si je že drugič na odru oskarjev privoščil Willovo ženo Jado Pinkett Smith. V svojem govoru je povedal, da komaj čaka na nadaljevanje G.I.Jane, filma o hrabri vojakinji, ki si med urjenjem pobrije lase. S tem je pokomentiral Jadino pričesko,ki ima težave z lasmi, ker zaradi alopecije postaja plešasta.

Willu Smithu se  šala, ki si jo je na odru privoščil Chris Rock, nikakor ni zdela smešna. Najprej so v kadru prikazali Jado, ki je zavila z očmi, že v naslednjem trenutku pa je Will vstal in odkorakal do Chrisa na oder ter mu prisolil zaušnico.

Chrisa (in celotno dvorano) je dejanje več kot presenetilo, saj je nastala smrtna tišina, Will je odkorakal nazaj k ženi in na oder zakričal: “Ne omenjaj imena moje žene s svojimi j****** usti!”

https://twitter.com/PalavPreetesh/status/1508278375860752386

Komik je bil šokiran, Smith pa je nanj še zakričal, naj ne izgovarja ženinega imena. Chris Rock mu je odvrnil, da bo to storil in dodal, da je bil to največji trenutek v zgodovini oskarjev.Rock je odgovoril: “Oh, vau.” Za gledalce doma so c enzorji utišali besedni del izmenjave med Rockom in Smithom.

Občinstvo  je utihnilo in Rock je rekel: “To je bila največja noč v zgodovini televizije.” Incident je presenetil organizatorje, ki so lahko samo izklopili ton v ameriškem prenosu, gledalci v drugih državah po svetu pa so lahko slišali vse.

Sean “Diddy” Combs je nekaj trenutkov pozneje stopil na oder in povedal Smithu in Rocku, da bosta stvari rešila “kot družina” pozneje.

Približno 40 minut po incidentu se je Smith vrnil na oder , da bi prevzel oskarja za najboljšega igralca in se opravičil Akademiji in svojim kolegom nominiranim za incident, vendar Rocka ni omenil po imenu.

V solzah je sprejel nagrado za vlogo Richarda Williamsa, očeta Venus in Serene Williams, v filmu “Kralj Richard”. Smith je dejal, da je Williams “bil oster branilec svoje družine.” V dolgem, čustvenem govoru, med katerim je potočil tudi kar nekaj solza, se je opravičil akademiji in svojim igralskim kolegom.

 

COMMENTS

Wordpress (0)