(V ŽIVO) Aleksandra Pivec dan pred kongresom svoje stranke Naša dežela, ki poteka danes na Brdu pri Kranju, fasala novo afero – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) Aleksandra Pivec dan pred kongresom svoje stranke Naša dežela, ki poteka danes na Brdu pri Kranju, fasala novo afero

(V ŽIVO) Aleksandra Pivec dan  pred kongresom svoje stranke Naša dežela, ki poteka danes na Brdu pri Kranju, fasala novo afero

Stranka Naša Dežela Aleksandre Pivec se danes sestaja na programskem kongresu na Brdu pri Kranju. Kongres se bo začel ob 15 uri in ga na Topnews.si  prenašamo v živo.  Na kongres stranke Naša dežela bodo predstavili volilni program ter kandidatke in kandidate za državnozborske volitve.

Aleksandra Pivec ima pred letošnjimi volitvami visoka pričakovanja predvsem pa velike ambicije, ki jih je razkrila v sobotnem intervjuju za Delo. “Moja največja ambicija je, da bi vlado sestavljala sama, kjer bi bila neizprosna do Janše, Goloba, Fajonove, Mesca ali Počivalška. Šteli bi samo argumenti v prid zdravstva, sociale, kmetijstva, obrtništva, mladih in upokojencev.”

https://twitter.com/ResnicaP/status/1506893087880237056

Tik pred kongresom pa je portal Necenzurirano.si razkril novo afero. Nekdanja kmetijska ministrica in aktualna predsednica strank Naša Dežela Aleksandra Pivec se je lani vselila v luksuzno stanovanje pri ljubljanskem BTC, ni pa jasno, kdo je lastnik stanovanja, poroča portal Necenzurirano.  82 kvadratnih metrov veliko stanovanje je bilo prodano za zelo  nizko ceno za lokacijo (Ljubljana, novogradnja) – le 144.000 naj bi zanj odštel kupec, kar je za prestolnico neverjetno nizkih 1760 evrov na kvadratni meter ali pol nižje od tržne cene, piše Necenzurirano.

Vilo Šmartinka je zgradilo podjetje GP Drava, katerega lastnik in direktor Sašo Kovačec je soprog Patricije Kovačec, mestne svetnice iz Ptuja, sicer domačega mesta Pivčeve. Soproga je bila tudi direktorica Projekta Šmartinka, v novozgrajeni vili pa je skoraj polovico stanovanj kupila država.

Necenzurirano izpostavlja, da predsednica Naše dežele kljub temu, da nima vidnega premoženja, vodi tudi opazno in nikakor ne poceni volilno kampanjo. Pogodba za nakup stanovanja v Vili Šmartinka je bila podpisana 22. marca 2021, le dva dni po ustanovnem kongresu stranke Naša dežela. Pivčeva ima sicer stalno prebivališče še vedno prijavljeno na Ptuju, opozarja Necenzurirano.

Pivčeva bo verjetno na najnovejša razkritja odgovorila na tiskovni konferenci, ki je predvidena ob 16:30 in jo bomo  prav tako prenašali v živo na portatlu Topnews.si in You Tube kanalu Toptv.si.

COMMENTS

Wordpress (0)