(VIDEO)”Nisem bil pod vplivom alkohola ali drog”- Minister Boštjan Koritnik, ki je zbijal šale na račun filma o zlorabah žensk pravi, da bil namen posnetka “opozoriti na nevarnost spletnih prevar” – TOPNEWS.si

(VIDEO)”Nisem bil pod vplivom alkohola ali drog”- Minister Boštjan Koritnik, ki je zbijal šale na račun filma o zlorabah žensk pravi, da bil namen posnetka “opozoriti na nevarnost spletnih prevar”

(VIDEO)”Nisem bil pod vplivom alkohola ali drog”- Minister Boštjan Koritnik, ki je zbijal šale na račun filma o zlorabah žensk pravi, da bil namen posnetka “opozoriti na nevarnost spletnih prevar”

Na družbenem  omrežju Twiiter  je bil med vikendom objavljen posnetek, na katerem se minister za javno upravo Boštjan Koritnik v enem od lokalov zabava in med drugim uprizarja parodijo na dokumentarni film The Tinder Swindler.

https://twitter.com/missyblinde/status/1495423188565643264

Minister za javno upravo Boštjan Koritnik v videu na aplikaciji TikTok v domnevno šaljivem nastopu izvaja parodijo na nedavno objavljen dokumentarni film The Tinder Swindler, ki govori o izraelskem prevarantu Simonu Levievu.

“Če sem z njo kogar koli užalil, to iskreno obžalujem in se opravičujem. Namen je bil opozoriti na nevarnost spletnih prevar, nikakor pa nisem imel namena biti do kogar koli ali česar koli žaljiv,” je ob objavi videa sporočil Koritnik.

https://twitter.com/tmoven/status/1495335107674132483

Kot je ob tem pojasnil, je posnetek sicer nastal v prostem času, v povsem zasebnem krogu oziroma na druženju zasebne narave v enem od ljubljanskih lokalov. Šlo je za druženje, ki je potekalo v skladu z vsemi ukrepi za zajezitev širjenja okužb, saj izpolnjuje pogoj PCT, lokal pa naj bi zapustil pred 22. uro.

Minister Koritnik je ob tem zavrnil, da bi bil na posnetku alkoholiziran, saj ni pil alkoholnih pijač niti ni bil pod vplivom kakršnih koli prepovedanih substanc. Zaradi poročanja nekaterih medijev je opravil test v Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Ljubljana, ki ga je priložil izjavi za javnost in kaže na to, da ni bil pod vplivom alkohola ali drog.

COMMENTS

Wordpress (0)