(VIDEO) V stranki SAB obljubljajo, da bodo po volitvah “naredili, kar je treba,” tudi obdavčili Cerkev – “Glas za stranko SAB je varen glas in volivci vedo kaj dobijo,” pa zagotavlja Alenka Bratušek in dodaja, “da tudi po teh volitvah svojih volivcev ne bodo izdali”   – TOPNEWS.si

(VIDEO) V stranki SAB obljubljajo, da bodo po volitvah “naredili, kar je treba,” tudi obdavčili Cerkev – “Glas za stranko SAB je varen glas in volivci vedo kaj dobijo,” pa zagotavlja Alenka Bratušek in dodaja, “da tudi po teh volitvah svojih volivcev ne bodo izdali”  

(VIDEO) V stranki SAB obljubljajo, da bodo po volitvah “naredili, kar je treba,” tudi obdavčili Cerkev – “Glas za stranko SAB je varen glas in volivci vedo kaj dobijo,”  pa zagotavlja Alenka Bratušek in dodaja, “da tudi po teh volitvah svojih volivcev ne bodo izdali”  

V stranki SAB so sinoči v prostorih gospodarske zbornice  skoraj dva meseca pred volitvam predstavili tudi volilni program. Kot je povedala predsednica stranke Alenka Bratušek “program zelo jasen in zelo natančno opredeljuje na kaj bomo v naslednji vladi naredili. Naš program “Naredimo, kar je treba” temelji na štirih stebrih: to so nujne prioritete: zelena preobrazba, solidarnost in 15 ključnih projektov po katerih nas bodo lahko sodili volivci po mandatu”.

Prostor gospodarske zbornice očitno ni bil izbran naključno saj se, kot poudarja Bratuškova,  v stranki SAB  zavedajo, “da brez stabilnega in močnega gospodarstva ni socialne države in višjih pokojnin. Naših 15 projektov je zelo konkretnih in kar vseskozi poudarjamo izvedljivih”.

“In mogoče še ena stvar, zelo pomembno se mi zdi, da je stranka SAB stranka, ki že osem let vztraja in dobro dela na tem političnem prostoru in da v teh osmih letih nismo izdali svojih volivcev in tako bo tudi v prihodnje. Skratka glas za stranko SAB je varen glas volivci vedo kaj dobijo,” je dejala Bratuškova, novinarji pa so želeli bolj natančna pojasnila komu so pravzaprav namenjene te besede.

“Želela sem povedati, da so volivci sedaj razočarani zaradi tega, kar se je zgodil s poslanci SMC-ja in DeSUS-a, skratka volivci so dali glasove za nekaj, danes se dogaja nekaj povsem drugega. Zato še enkrat poudarjam, da glas za stranko SAB je varen glas, volivci točno vejo kaj dobijo in imamo izkušnje. Večkrat smo že pokazali, da znamo konkretno reševati težave, tudi ko je najhuje”.

Zadnje ankete stranko SAB uvrščajo malo pod volilni prag, vendar Bratuškova zagotavlja, da bodo letos izboljšali rezultat. “Stranka SAB ima stabilno bazo, to kaže več analiz in mi smo prepričani, da bomo svoj volilni rezultat na teh volitvah še izboljšali Kot se, že rekla volivci vedo kaj dobijo, ko glasujejo za stranko SAB in to je za nas ključno in dokazano. In tudi danes poudarjam stranka SAB in ljudje v SAB-u svojih volivcev ne izdamo”.

Poglede stranke so predstavili še na okrogli mizi z naslovom Brez močnega gospodarstva ni socialne države in višjih pokojnin, katere gostje so bili Barbara Žibret Kralj, Uroš Čufer, Metod Dragonja, Andrej Božič, Branko Meh in Marko Bandelli.

“Tisto, kar se izvaja želimo končati, koncu koncev smo prav tretjo razvojno os in drugi tir  smo mi v času, ko sem bila ministrica za infrastruktur pripeljali do začetka gradnje tako, da Slovenija ta dva projekta infrastrukturna nujno potrebuje in jih bom končali verjamem tako, kot so zastavljeni cilji. Teh 15 projektov smo namenoma načrtno zapisali zelo konkretno v program, točno zato, da bodo volivci lahko ob koncu mandat rekli spet, da, stranka SAB je tista, ki svojih volivcev ne pusti na cedilu in naredi to, kar je treba”.

COMMENTS

Wordpress (0)