(VIDEO) Kako sta Zmago Jelinčič in Teodor Goznikar obiskala Hitlerjevo razkošno poletno rezidenco – Orlovo gnezdo – Na družbenih omrežjih divje obračunavanje o tem, čigav podpornik je pravzaprav Teodor Goznikar domnevni pošiljatelj pisemskih groženj – TOPNEWS.si

(VIDEO) Kako sta Zmago Jelinčič in Teodor Goznikar obiskala Hitlerjevo razkošno poletno rezidenco – Orlovo gnezdo – Na družbenih omrežjih divje obračunavanje o tem, čigav podpornik je pravzaprav Teodor Goznikar domnevni pošiljatelj pisemskih groženj

(VIDEO) Kako sta Zmago Jelinčič in Teodor Goznikar obiskala Hitlerjevo razkošno poletno rezidenco – Orlovo gnezdo – Na družbenih omrežjih divje obračunavanje o tem, čigav podpornik je pravzaprav Teodor Goznikar domnevni pošiljatelj pisemskih groženj

Teodor Goznikar naj bi bil osumljen, da je prek poštnega nabiralnika na Trojanah pošiljal grozilna pisma politikom, kar pa sam zanika. Kot je pojasnil za Večer, so policisti z njim res opravili razgovor, “ker sem bil pred časom zabeležen na eni izmed varnostnih kamer, ko sem na Trojanah kupoval krofe, kar večkrat počnem. S pošiljanjem omenjenih grozilnih pisem nimam nič.” Dodal je še, da so mu na celjski policijski upravi vzeli vzorce DNK in ga po zaslišanju izpustili.

Nenavadno se mu zdi tudi, da je njegovo ime tako hitro po zaslišanju na Policiji prišlo v nekatere medije, “ki so očitno že vnaprej imeli pripravljeno zgodbo o meni, ki pa ne drži”. “Zaupni podatki o kriminalističnih preiskavah, ko govorimo šele o osumljenih, očitno curljajo s celjske policijske uprave nekaterim medijem,” je še dodal Goznikar.

Na družbenih omrežjih pa se nadaljuje divje obračunavanje čigav podpornik je pravzaprav Teodor Goznikar, ki je skupaj z Zmagom Jelinčičem obiskal tudi Hitlerjevo orlovo gnezdo.

Na poti v Bavarsko prestolnico Müenchen se lahko ustavite v nemškem mestu Bertchtesgaden. Majhna vasica je izhodišče za obisk slovitega Orlovega gnezda. Hitlerjeva razkošna poletna rezidenca privablja vsako leto množice turistov, ki ga obiščejo nekateri zaradi zgodovinske vrednosti, drugi pa le zaradi izjemnega razgleda na sosednje Bavarske Alpe. Kaj je bolj navdušilo Zmaga Jelinčiča in Teodorja Goznikarja sicer ni znano.

Janez Janša je na družbenem omrežju retvital fotografije, ko je bil Gozdnika še navdušen podpornik prejšnje koalicije oziroma SD – ja in LMŠ-ja.

 

https://twitter.com/primushajsek/status/1489273815020490753

Franci Kek je na Twitterju takole komentiral misterij kako je bil Gozdnikar najprej podpornik strank Šarčeve koalicije sedaj pa je podpira Janševo vlado in koalicijo. “Ne, bom pa še tu napisal – vedno je s tistimi, ki so na oblasti (kot njegov šef Jelinčič). Kot se je udinjal leta 2019 Šarcu in Fajonovi, tako se zdaj sedanjim vladnim,” je na Twitterju v polemiki z Urošem Urbanijo zapisal Franci Kek in dodal: “Ne, bom pa še tu napisal – vedno je s tistimi, ki so na oblasti (kot njegov šef Jelinčič). Kot se je udinjal leta 2019 Šarcu in Fajonovi, tako se zdaj sedanjim vladnim”.

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)