(V ŽIVO) Golob pred srečanjem s koalicijo KUL: “Pričakovanja? Samo pozitivna. Baje, da delimo iste vrednote, tako da se bomo verjetno kaj dogovorili” – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) Golob pred srečanjem s koalicijo KUL: “Pričakovanja? Samo pozitivna. Baje, da delimo iste vrednote, tako da se bomo verjetno kaj dogovorili”

(V ŽIVO) Golob pred srečanjem s koalicijo KUL: “Pričakovanja? Samo pozitivna. Baje, da delimo iste vrednote, tako da se bomo verjetno kaj dogovorili”

Robert Golob je bil pred današnjim sestankom razmeroma redkobeseden. Dejal je, da ima pozitivna pričakovanja, saj naj bi s koalicijo KUL delili iste vrednote.

“Pričakovanja? Samo pozitivna. Baje, da delimo iste vrednote, tako da se bomo verjetno kaj dogovorili”, je dejal Golob in nadaljeval, da se bo “prvič srečal z njimi (liderji KUL), oni so nas povabili, bomo videli kaj imajo za povedati”.

Na vprašanje, ali na srečanju pričakuje Sandija Češka, je se je Golob nasmejal ter dodal, da bodo na srečanju samo predsedniki strank.

Glede programskih usklajevanj pa je Rober Golob dejal, “še enkrat, težko komentiram karkoli, ker smo se odzvali na vabilo in smo odprti za kakršnekoli pogovore, je pa res, da karkoli se bomo danes pogovarjali, bomo na koncu morali verificirati na stranki. To ne more biti stvar dogovora par posameznikov. Je preveč na kocki.”

Glede včerajšnjega poziva intelektualcev, ki pozivajo tako KUL-ovce, kot Goloba v neke vrste predvolilno koalicijo, je Golob odgovoril,  da je “to razumel kot poziv k temu, prvič k nenapadanju, pa k sodelovanju. Verjamem, da se bomo danes o tem pogovarjali”.

COMMENTS

Wordpress (0)