(VIDEO) “Z g. Golobom sva imela precej prijeten sestanek” – Marjan Šarec o srečanju z Robertom Golobom – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Z g. Golobom sva imela precej prijeten sestanek” – Marjan Šarec o srečanju z Robertom Golobom

(VIDEO)  “Z g. Golobom sva imela precej prijeten sestanek” – Marjan Šarec o srečanju z Robertom Golobom

Marjan Šarec  je sestanek z Robertom Golobom, povzl z besedami  “zelo prijeten”. Golob mu je tudi potrdil, da se bo začel strankarsko udejstvovati. Pogovarjala sta se o možnostih sodelovanja, saj imajo skupni cilj, da sedanja vlada odide in da Slovenija po novih volitvah ne dobi še enkrat te vlade.

“Z gospodom Golobom sva imela precej prijeten sestanek. Nisva govorila o nobenih konkretnih zadevah – povedal je, da se bo začel strankarsko udejstvovati. Pogovarjala sva se o tem, kako bomo peljali naše nadaljnje sodelovanje,” je izjavo za medije po srečanju z Robertom Golobom na Twitterju povzel Marjan Šarec.

 

Predsednik LMŠ Marjan Šarec je na novinarski konferenci pojasnil, da obstaja možnost sodelovanja stranke LMŠ z Robertom Golobom, a le če se bo strinjal z desetimi zavezami, ki so zapisane v sporazumu koalicije KUL.

“Gospod Golob bo kmalu ustanovil stranko in takrat se bomo lahko tudi formalno pogovarjali. Za nas vse je pomembno, da ne samo gospod Golob tudi katera druga stranka, ki bi se želela pridružiti oziroma sodelovati z nami, da spoštuje teh deset zavez, ki jih imamo  v sporazumu KUL-a. To pa pomeni, da te vrednote za katere se zavzemamo in kot sem rekel  za nas je najpomembnejše, da se razveljavijo vsi sporni zakoni, ki so bili sprejeti  zdaj in da se razčisti s korupcijo,” je še dejal Marjan Šarec.

COMMENTS

Wordpress (0)