(V ŽIVO) “Ne glede na to, kaj mislita Jelinčič in Janša pa “narod ni glup” – Petkovi kolesarski protestniki napovedujejo, “da bodo v primeru spremembe kazenskega zakonika začeli z zbiranjem podpisov za referendum” – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) “Ne glede na to, kaj mislita Jelinčič in Janša pa “narod ni glup” – Petkovi kolesarski protestniki napovedujejo, “da bodo v primeru spremembe kazenskega zakonika začeli z zbiranjem podpisov za referendum”

(V ŽIVO) “Ne glede na to, kaj mislita Jelinčič in Janša pa “narod ni glup” – Petkovi kolesarski protestniki napovedujejo, “da bodo v primeru spremembe kazenskega zakonika začeli z zbiranjem podpisov za referendum”

“Če bo predlagana sprememba zakonika potrjena v DZ, bomo skupaj z ostalimi aktivističnimi organizacijami in širšim zavezništvom civilne družbe nemudoma začeli zbirati podpise za referendum o spremembi kazenskega zakonika,” so pred nocojšnjimi protesti v sporočilu za javnost zapisali v protestni ljudski skupščini. Napovedali so, da bodo protest začeli na Trgu republike in “nadaljeval z obiskom simboličnih lokacij in akcij po ljubljanskih ulicah”.

“Medtem pa Janša v svoji tipični maniri preusmerja pozornost stran od ključnih tem s provokacijami Kitajske, za katere že plačujejo ceno slovenska podjetja in s provokacijami pri-stran(kar)skih novinarjev, ki pljuvajo na zgodovino NOB v Sloveniji zato, da bi podžigali načrtno ustvarjene razprtije. Kot je “slovenski pacient” jasno povedal tudi v državnem zboru, je v njihovem vesolju celo za nizko precepljenost, vedno končni krivec komunistična partija,” so še zapisali v sporočilu, ki ga objavljamo spodaj.

NE BOMO DOPUSTILI, DA KRIMINALNA DEJANJA TRENUTNE STRAHOVLADE (IN PRETEKLIH OBLASTNIKOV) ZASTARAJO!

Danes ob 19ih bomo na trgu republike množično opozorili na poskuse strahovlade, in njenih podpornikov, da s protipravnim spreminjanjem kazenskega zakonika dosežejo zastaranje svojih koruptivnih dejanj v preteklih letih. Hkrati napovedujemo, da bomo v primeru spremembe zakonika začeli z zbiranjem podpisov za referendum,

Poslanci, ki so zadnji dve leti posvetili razgradnji pravne države, se čedalje bolj jasno zavedajo, da se njihov čas izteka! Po obupanih poskusih, da bi si pridobili še par mesecev poslanske plače, ugodnosti in imunitete (https://www.sta.si/2963175/jelincic-bi-si-zelel-poznejsih-volitev) se je njihova pozornost preusmerila na onemogočanje delovanja organov pregona in ščitenje lastnih koruptivnih dejanj pred neizogibnim prihodom volitev.

Predlog spremembe kazenskega zakonika je celotna stroka označila za neprimeren in hkrati tudi protipraven saj predlagane spremembe sploh ne sodijo v kazenski zakonik temveč kvečjemu v zakon o kazenskem postopku.

Če jim bo uspelo skrajšati zastaralne roke, bi s tem avtomatično zastarali: TEŠ 6, Trenta, vsa kriminalna dejanja ob nabavi zaščitne opreme in večina njihovih umazanih poslov v zadnjih dveh letih! S spremembo zakonika bi bila v praksi izvedena amnestija ravno za največje izvajalce gospodarskega in političnega kriminala, ker pravni procesi ravno v tovrstnih kompleksnih primerih vedno trajajo več let.

Danes jim sporočamo, da jim ne bo uspelo! Tega ne bomo dopustili!

Če bo predlagana sprememba zakonika potrjena v DZ, bomo skupaj z ostalimi aktivističnimi organizacijami in širšim zavezništvom civilne družbe nemudoma začeli zbirati podpise za REFERENDUM O SPREMEMBI KAZENSKEGA ZAKONIKA!

Medtem pa Janša v svoji tipični maniri preusmerja pozornost stran od ključnih tem s provokacijami Kitajske, za katere že plačujejo ceno slovenska podjetja in s provokacijami pri-stran(kar)skih novinarjev, ki pljuvajo na zgodovino NOB v Sloveniji zato, da bi podžigali načrtno ustvarjene razprtije. Kot je “slovenski pacient” jasno povedal tudi v državnem zboru, je v njihovem vesolju celo za nizko precepljenost, vedno končni krivec komunistična partija.

Ne glede na to, kaj mislita Jelinčič in Janša pa “narod ni glup”. Ljudje jasno vidimo kako tisti, ki že 30 let dremajo na poslanskih stolčkih obtožujejo ljudi brezdelništva, kako nekdaj najbolj zagrizeni marksisti najglasneje obtožujejo vse ostale levega ekstremizma in komunizma. 24. aprila bomo končno lahko ponovno dokazali, da nismo glupi in z rekordno udeležbo na volitvah poskrbeli, da se v Sloveniji vzpostavi vladavina prava, demokracije, objektivnih dejstev in spoštljive komunikacije.

Naj traja kolikor hoče, politični in gospodarski kriminalci bodo prišli pred sodišča in za zapahe!

Protest se bo začel na Trgu republike in nadaljeval z obiskom simboličnih lokacij IN AKCIJ po ljubljanskih ulicah

COMMENTS

Wordpress (0)