Društvo “Bodi sprememba”, ki ga vodi Luka Jazbec, organizira že drugo javno tribuno, tokrat v Mariboru – Gre za društvo, ki naj bi postalo politično platformo za novo stranko Roberta Goloba – TOPNEWS.si

Društvo “Bodi sprememba”, ki ga vodi Luka Jazbec, organizira že drugo javno tribuno, tokrat v Mariboru – Gre za društvo, ki naj bi postalo politično platformo za novo stranko Roberta Goloba

Društvo “Bodi sprememba”, ki ga vodi Luka Jazbec, organizira že drugo javno tribuno, tokrat v Mariboru – Gre za društvo, ki naj bi postalo politično platformo za novo stranko Roberta Goloba

Drugo v seriji razprav z naslovom »V kakšni Sloveniji želimo živeti?,« tudi v Mariboru prav tako organizira društvo v nastajanju oziroma Facebook skupina “Bodi sprememba”. Gre za do nedavnega  tako rekoč neznano društvo, ki je v javnosti prvič nastopilo po famozni okrogli mizi v Kinu Šiška in ki ga vodi Luka Jazbec, ta pa je zaposlen v Gen-I.

Gibanje “Bodi sprememba” tako postaja neke vrste krovna “politična platforma”, preko katere se bo Golob aktiviral v politiki in ga nato najverjetneje preoblikovala v stranko z katero bo nastopil na volitvah. Kdo bodo govorniki na drugi okrogli mizi za zdaj še ni znano. Že po okrogli mizi v Kinu Šiška se je v javnosti pojavilo vprašanje ali bosta Tomaž Vesel in Ivna Gale vseskozi gosta na javnih tribunah, na katerih  bo nastopal tudi Robert  Golob, in

Vse skupaj zelo spominja na javne tribune Resetirajmo Slovenijo pred desetimi leti, iz katerega je tik pred volitvami nastala stranka Državljanska lista Gregorja Viranta. Po javnomnenjski raziskavi Inštituta Mediana, ki jo je  RTV Slovenija objavila včeraj bi namreč stranka Roberta Goloba , čeprav še ni ustanovljena zmagala na prihodnjih parlamentarnih volitvah.

https://twitter.com/SpletnaMladina/status/1477752763492847624

Na volitvah bi največ glasov dobil SDS (17,6 odstotka), sledi mu SD (12,4 %), kaže tokratna javnomnenjska raziskava Mediane. A če bi na volitvah sodelovale tudi nove stranke, bi največ glasov dobila stranka nekdanjega direktorja GEN-I-ja Roberta Goloba.

 

Spoštovani,

Hvala za izraženo zanimanje in podporo! Ker se bliža konec leta in začetek novega, vas obveščamo o prvem dogodku leta 2022, ki ga bomo organizirali v okviru društva Bodi sprememba in sicer drugo javno tribuno z naslovom »V kakšni državi želimo živeti?«.

Dogodek bo potekal v četrtek, 13. januarja 2022 ob 17. uri na lokaciji Narodni dom Maribor, Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor.

Izvedba dogodka bo v hibridni obliki, in sicer v živo na lokaciji, istočasno pa tudi preko Zoom platforme.

Program in ostale informacije vam bomo posredovali v kratkem.

Ob enem bi vam radi v okviru društva Bodi sprememba zaželeli lep začetek novega leta 2022 z veliko sreče, zdravja, ljubezni in svetlobe, ter da skupaj soustvarimo prihodnost, ki si jo želimo – pogumno in s sočutjem!

Tiho pada mrak,

v dalji se zgublja korak

in pušča sledi preteklih dni.

V srcih se želja rodi

po miru, ljubezni, dobroti

za vse ljudi.

(Srečko Kosovel)

Luka Jazbec, predsednik društva Bodi sprememba

COMMENTS

Wordpress (0)