(VIDEO) “Kmetija & Pod kozolcem namesto moderne Hrvaške na HRT” – Zakaj Jože P. Damijan ni bil nezadovoljen s silvesterskim programom TV SLO – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Kmetija & Pod kozolcem namesto moderne Hrvaške na HRT” – Zakaj Jože P. Damijan ni bil nezadovoljen s silvesterskim programom TV SLO

(VIDEO) “Kmetija & Pod kozolcem namesto moderne Hrvaške na HRT” – Zakaj Jože P. Damijan ni bil nezadovoljen s silvesterskim  programom TV SLO

Večina državljanov je prehod v novo leto 2022 pričakala doma. Prepoved silvestrovanj na prostem pa očitno mnogih Slovencev ni prepričala, da bi novo leto pričakali doma, v krogu najbližjih. Številni so namreč novo leto pričakali pri pri južnih sosedih.
Ne vemo sicer ali je je Jože P. Damijan bil na Hrvaškem ali novoletni program hrvaške HRT spremljal doma , vendar je bil očitno veliko bolj navdušen nad novoletnim programom HRT. “Kmetija & Pod kozolcem namesto moderne Hrvaške na HRT” je zapisal Jože P Damijan, ko je komentiral tvit novinarja Uroša Esiha, da je bil novoletni program samo nadaljevanje proslave ob dnevu samostojnosti in enotnosti, ki se še kar nadaljuje v 2022.

Čeprav se o okusih ne razpravlja skromno mnenje, novoletni program nacionalne televizije letos ni bil zatežen, ampak vesel in sproščen, predvsem za tiste, ki imajo radi slovensko glasbo, predvsem narodno zabavno. V času socializma je bila pozornost namenjena itak programu po polnoči, ko so bili na sporedu običajno dobri filmi. Bestsellerji bi rekli danes.

 

https://twitter.com/grkramar/status/1477221066833543171

Na račun RTV Slovenija pa se pojavljajo že prve pohvale predvsem glede podobe MMC-ja , ki je po mnenju Libertarca Tomaža Štiha “prvič, odkar spremlja portal MMC RTV Slovenija, na prvi strani ni novenega navijaštva in političnega agitatorstva”. “To je prva stran javnega servisa. Zelo lepo je, kar smo dosegli; da bi le trajalo dlje, kot kakšen dan,” je na Twitterju zapisal Libertarec.

Očitno bodo v super volilnem letu 2022 mediji še posebej pod drobnogledom, saj si tudi v običajnih volilnih letih politični rivali štejejo sekunde in minute. Izbor dogodkov, glasbe, izbor filmov, izbor dokumentarcev, celo mimika na obrazu voditeljev, skratka vse, kar predvajajo televizije,  je tako lahko predmet spora različnih interpretacij in hudih  polemik.

COMMENTS

Wordpress (0)