(VIDEO) Kako so Zdravka Počivalška v Uri moči Bojana Požarja razglasili za političnega zmagovalca leta 2021 in se ob tem celo smejali – TOPNEWS.si

(VIDEO) Kako so Zdravka Počivalška v Uri moči Bojana Požarja razglasili za političnega zmagovalca leta 2021 in se ob tem celo smejali

(VIDEO) Kako so Zdravka Počivalška v Uri moči Bojana Požarja razglasili za političnega zmagovalca leta 2021 in se ob tem celo smejali

Ob koncu leta mediji in novinarji  radi radi objavljajo različne lestvice najbolj pozitivnih in najbolj negativnih osebnosti. Tako je recimo mednarodna novinarska mreža za preiskovanje organiziranega kriminala in korupcije OCCRP tudi letos izbrala osebnost leta.

Med rekordnimi 1167 nominiranci je naslov osebnosti, ki je v letu 2021 najbolj pripomogla h krepitvi organiziranega kriminala in korupcije, pripadel beloruskemu avtoritarnemu voditelju Aleksandru Lukašenku.

Vendar pustimo tuje lestvice in se posvetimo domačim pozitivnim izborom. Tako je v nedeljo v Uri moči Bojana Požarja  na Planet TV politični zmagovalec leta 2021 postal predsednik stranke Konkretno Zdravko Počivalšek.

To je očitno razveselilo politične svetovalce Zdravka Počivalška, da so na Twitterju zapisali, da je “to najboljši dokaz tega, da želja po povezovanju pretehta. Verjamemo, da lahko s konkretnimi koraki izgradimo boljšo Slovenijo za vse!”.  “Eden od političnih zmagovalcev – z obrazložitvijo. Saj ne govorimo na pamet,”  pa je v retwittu zapisal voditelj oddaje Bojan Požar in poleg tega objavil še smeškota.

 

 

Politični zmagovalec leta je  Počivalšek na Planet TV postal v tednu, ko so na konkurenčni televiziji Pop TV objavili lestvico priljubljenosti politikov, kjer se je Počivalšek znašel na dnu lestvice v družbi z Janezom Janšo in Aleksandro Pivec. .

Zdravko Počivalšek je pozornost na družbenih omrežjih minuli teden zbudil tudi z izvirno  čestitko ob državnem prazniku

https://twitter.com/PocivalsekZ/status/1475133278529245184

Sicer pa v politiki kjer so vedno možna presenečenja velja, da kdor se zadnji smeje se najslajše smeje.  Analogija z pro-Trumpovim ameriškim teleevangelistom  Kennethom Copelandom,  ki  se je  9. novembra  lani  takole norčeval in  posmehoval medijem, ki so Joeja Bidna razglasili za zmagovalca  ameriških volitev, se ponuja sama po sebi.

 

COMMENTS

Wordpress (0)