Kako bi Zmago Jelinčič urednikoval na TV Slovenija – Ker dopisnica iz Avstrije ni poročala o razstavi njegove hčerke, od predsednika DZ Igorja Zorčiča, zahteval njen odpoklic – TOPNEWS.si

Kako bi Zmago Jelinčič urednikoval na TV Slovenija – Ker dopisnica iz Avstrije ni poročala o razstavi njegove hčerke, od predsednika DZ Igorja Zorčiča, zahteval njen odpoklic

Kako bi Zmago Jelinčič urednikoval na TV Slovenija – Ker dopisnica iz Avstrije ni poročala o razstavi njegove hčerke, od predsednika DZ Igorja Zorčiča, zahteval njen odpoklic

Zmago Jelinčič znan po svojih kontroverznih izjavah med drugim je tudi avtor izjave »narod je glup”. Na posnetku portala Topnews.si. Jelinčič je junija lani dejal, da je bila “napaka, ker je dobil denar narod. Narobe je bilo to, narobe…Delomrzneži so dobili denar,« je bentil Jelinčič .

Sedaj pa se je Zmago Jelinčič lotil urednikovanja na TV Slovenija. Zahtevo po odpoklicu dveh dopisnikov iz ZDA in Avstrije se je obrnil, kar na predsednika državnega zbora Igorja Zorčiča.

Po naših informacijah je uredniška zahteva sicer romala v koš vendarle pa je zanimivo kako si Zmago Jelinčič predstavlja urednikovanje nacionalnih medijev. Kaj natančno je Zmaga Jelinčiča zmotilo pri poročanju dopisnika iz ZDA Andreja Stoparja ni popolnoma jasno.

Je pa znana Jelinčičev argumentacija za odpoklic dopisnice iz Avstrije Petre Kos Gnamuš. Sredi novembra letos je bila v Slovenskem kulturnem centru Korotan na Dunaju  otvoritev samostojne razstave 17-letne Aleksandre Tise Jelinčič z naslovom Memento Terra! ali Zavedaj se Zemlje!.

“Vse umetniška dela so bila narejena v tehniki akril na platnu. Aleksandra Tisa, hči poslanca Zmaga Jelinčiča Plemenitega, je mlada slovenska umetnica, ki s svojimi deli opozarja na aktualno problematiko našega nepremišljenega odnosa do narave in Zemlje”.

Ker Petra Kos Gnamuš ni poročala o tem v TV Dnevniku bi morala, po oceni Jelinčiča, biti “kaznovana in odpoklicna”.

COMMENTS

Wordpress (0)