Znižajte si račun za elektriko – že zdaj! – TOPNEWS.si

Znižajte si račun za elektriko – že zdaj!

Oglasno sporočilo

Znižajte si račun za elektriko – že zdaj!

Svoj račun za elektriko znižajte že zdaj in tako poskrbite za prijazno zimo. Zlate točke, zbrane z nakupi na Petrolu, lahko odjemalci Petrol Elektrike že s 15. novembrom zamenjate za do 20 % popusta na ceno energenta in tako prihranite že v decembru.

Znižajte si račun za elektriko – z Zlatimi točkami

Zadnje čase smo priča izjemnim razmeram na trgih surovin in energentov, kjer cene iz dneva v dan dosegajo rekordno visoke ravni. Še dobro, da pri Petrolu šteje vsak obisk in vsak evro, oba pa se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas, pa tudi za vaš dom, pravijo v podjetju. Zlate točke, ki jih zbirate nakupi na Petrolu, lahko letos tako zopet izkoristite za popust na elektriko, saj v podjetju ostajajo zavezani k ponudbi kakovostne, zanesljive in ugodne oskrbe z električno energijo.

Z nakupi zbrane Zlate točke lahko tako že s 15. novembrom pri Petrol Elektriki zamenjajte za ugodnejšo mesečno položnico elektrike. Izbran popust bo za vas pričel veljati že s 1. decembrom.

Število Zlatih točk Popust na redno ceno Petrol Elektrike
2.500 Zlatih točk 20 % popusta
1.700 Zlatih točk 15 % popusta
1.000 Zlatih točk 10 % popusta
700 Zlatih točk 7 % popusta
500 Zlatih točk 5 % popusta
 

Preverite pakete popustov, ki so vam na voljo pri Petrol Elektriki. Zlate točke unovčite s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 22 66 ali na spletu. Preverite, kako.

Ni dovolj Zlatih točk? Prejmite dvojne točke za gorivo ali pa točke zbirajte s prijatelji

In še ena dobra novica: da vam nakupi na Petrolu prinesejo še več ugodnosti, zbrane točke pa še nižji račun za elektriko, boste po novem ob točenju goriv Q Max prejeli kar dvojne Zlate točke.

Do konca januarja 2022 tako rezervoar svojega vozila okrepite z visokokakovostnimi gorivi iz družine Q Max in za vsak natočen evro prejmite 2 Zlati točki. Uživajte v boljši moči motorja in nižji porabi, nakupite vse potrebno za energije poln vsakdan ter pri tem z dvojnimi Zlatimi točkami še izdatno prihranite.

Če si še vedno želite več točk, pa ne spreglejte še možnosti, da Zlate točke zbirate skupaj z družino in prijatelji. Da, v Petrol klubu je mogoče tudi to!  Povežite svoje Petrol klub kartice, da bodo ob združitvi vse povezane kartice Zlate točke in ugodnosti zbirale skupaj. Točke se bodo beležile na vse kartice hkrati, koristi pa jih lahko kdorkoli znotraj skupine združenih kartic.

Kaj to pomeni za znesek na moji položnici?

In kaj se bo z vašo položnico zgodilo v decembru?

Takrat prične veljati Petrolov novi cenik elektrike. Zlate točke ali ne, znesek, ki ga plačujete vsak mesec, se z njim spreminja bistveno manj, kot se vam morda zdi. Za 30 % se namreč spreminja zgolj postavka na položnici, ki označuje elektriko, ki ste jo porabili. Ta predstavlja okoli 40 % končnega zneska. Ostalo, okoli 60 %, predstavljajo fiksni stroški, ki jih določa država.

In kaj to pomeni za povprečnega gospodinjskega uporabnika? Z decembrom bo znesek na končnem računu Petrol Elektrike namesto za 30 % v resnici višji le za okoli 13 %. Če na leto porabite okoli 4.100 kWh električne energije to pomeni nekaj več kot 7 € na mesec. S popustom na Zlate točke pa lahko ta znesek še znižate.

Z Zlatimi točkami je lahko cena vaše električne energije v času trajanja akcije nižja tudi do 20 %, kar za povprečnega uporabnika elektrike namesto 7 € razlike pomeni manj kot 1 € razlike na mesec!

Zato brž: preverite pakete popustov na voljo in že danes izberite svojega in tako prehitite burno dogajanje na svetovnih trgih energentov.

COMMENTS

Wordpress (0)