Namesto toplega kosila le še “hladne jedi” v obliki sms -ov med Krkovičem in Snežičem -“Tone Zdravo. Kolikor vem se eno leto nisva ne videla, ne slišala … mislim, da se strinjaš s tem….”- Krkovič predstavil sms sporočili, ki sta si jih izmenjala z Rokom Snežičem po njegovem odmevnem nastopu na tiskovni konferenci GEN-ija – TOPNEWS.si

Namesto toplega kosila le še “hladne jedi” v obliki sms -ov med Krkovičem in Snežičem -“Tone Zdravo. Kolikor vem se eno leto nisva ne videla, ne slišala … mislim, da se strinjaš s tem….”- Krkovič predstavil sms sporočili, ki sta si jih izmenjala z Rokom Snežičem po njegovem odmevnem nastopu na tiskovni konferenci GEN-ija

Namesto toplega kosila le še “hladne jedi” v obliki sms -ov med Krkovičem in Snežičem -“Tone Zdravo. Kolikor vem se eno leto nisva ne videla, ne slišala … mislim, da se strinjaš s tem….”- Krkovič predstavil sms sporočili, ki sta si jih izmenjala z Rokom Snežičem po njegovem odmevnem nastopu na tiskovni konferenci GEN-ija

Po izmenjavi stališč med nekdanjima prijateljema v zaporu na Dobu Tonetom Krkovičem in Rokom Snežičem se je, kot vse kaže, odprla Pandorina skrinjica. Tone Krkovič je namreč javno objavil sms sporočilo, ki ga je dobil od Snežiča v katerem piše: “Tona, zdravo. Kolikor vem, se eno leto se nisva videla, ne slišala…mislim da se strinjaš s tem. In ne vem kod v medijih tvoja izjava, da sem ti jaz rekel za menjavo Goloba? Prosim za korekten odgovor. LP”

Anton Krkovič je Snežiču takoj odgovoril, da ga naj pokliče. Klica od Snežiča seveda ni  dobil. ” To mi pošilja Snežič? ?? Poklici.”

Krkoviča meni, da dejansko ne Snežič in ne generalni sekretar stranke SDS Borut Dolanc nista zanikala njegovih navedb na tiskovni konferenci Roberta Goloba na kateri je nastopil tudi svetovalec v GEN-iju Tone Krkovič.  Srž problema je, da je Krkovič na tiskovni konferenci  razkril vsebino pogovora med njim in Snežičem pred letom dni, kjer naj bi ga Snežič vprašal:

“Ti si na Gen-i? Saj tam je predsednik Robert Golob,” je po Krkovičevih besedah takrat odgovoril Snežič. Nadaljnji potek pogovora je Krkovič danes povzel tako: “Sem rekel”: “Ja, seveda.” Je rekel: “Saj njega bomo umaknili”. Rekel sem: “Čakaj, umaknili? Zakaj pa?” Malo je bilo tišine in pravi: “Čakaj, sva na redni telefonski liniji. Dobili se bomo na kosilu skupaj z Borutom Dolancem, to je pa generalni sekretar SDS, pa se bomo tam o tem zmenili”

Snežič je v izjavi za medije dejal, da ima Krkovič bujno domišljijo. Drugi akter zgodbe, ki ga je v svojem nastopu prav tako omenil Krkovič pa je generalni sekretar stranke SDS Borut Dolanc, ki je v demantiju Krkovičevih navedb zapisal: “Niti z enim niti z drugim se nisem dobil, kaj šele da bi vedel, kaj se pogovarjata. To je škandal,” je zapisal Dolanc.

“Kaj pa karakterizira kot škandal? Saj njega niti ne omenjam, razen v tem, kar je izjavil v telefonskem pogovoru Snežič,” se odziva in ga sprašuje Krkovič. Krkoviča meni, da dejansko ne Snežič in ne generalni sekretar stranke SDS Borut Dolanc nista zanikala njegovih navedb.

Krkovič pravi, da dejansko ni trdil, da se je omenjena trojica srečala in govorila med sabo. Do omenjenega kosila med Krkovičem, Snežičem in Dolancem namreč ni prišlo. Tako je ostalo zgolj pri pri pohvali zrezkov, ki jih je Krkovič v zaporu pekel tako Snežiču, kot Janezu Janši. Po komplimentih na račun kuharskih spretnosti o pripravi odličnih toplih zrezkov na Dobu sedaj med nekdanjima prijateljema v zaporu Krkovičevem in Snežičem letijo le še hladne jedi – sms-i.

COMMENTS

Wordpress (0)