“Vsi desni kavč pametnjakoviči, ki se zgražate nad Troho – dec je edini mel jajca vdreti v RTV in jim povedati naglas kaj so” – Urban Purgar član Rumenih jopičev in predsednik Društva za promocijo tradicionalnih vrednot o vdoru na RTV – TOPNEWS.si

“Vsi desni kavč pametnjakoviči, ki se zgražate nad Troho – dec je edini mel jajca vdreti v RTV in jim povedati naglas kaj so” – Urban Purgar član Rumenih jopičev in predsednik Društva za promocijo tradicionalnih vrednot o vdoru na RTV

“Vsi desni kavč pametnjakoviči, ki se zgražate nad Troho – dec je edini mel jajca vdreti v RTV in jim povedati naglas kaj so” – Urban Purgar član Rumenih jopičev in predsednik Društva za promocijo tradicionalnih vrednot o vdoru na RTV

Vdor v studio RTV Slovenija je v  javnosti sprožil različne reakcije, po eni strani obsodbe, po drugi strani dvom. Še dobro, da se Troha in njegovi niso spomnili, da bi v Studio3 vdrli ob 22-tih zvečer, ko se začnejo Odmevi, sicer bi lahko javnost v živo spremljala njihov “performans” . V sinočnjih Odmevih je dogajanje komentiral profesor in  priznani strokovnjak za komuniciranje Dejan Verčič, ki ga žalostijo reakcije na petkov vdor v RTV.

“Zelo sem žalosten, ker obsodba tega, kar se je zgodilo, ni bila enoznačna. Kar se mene tiče bi vsakdo, ki želi javno delati v Sloveniji in ki je politik na odgovornem položaju, moral enostavno reči; “To je v tej naši družbi sprejemljivo. Pika”. Žal jih je preveč reklo, to je nesprejemljivo, ampak ….In bojim se, da ta vejica ampak, najavlja ali pa celo vzpodbuja podobna dejanja še vnaprej in zato moram reči, da ne gledam prav posebej optimistično s tega stališča na stanje v družbi. In tudi, ko sem poslušal razlage predstojnika upravne enote, pa konec koncev tudi policije, ki je rekla, smo pač rekli, pa oni niso resno vzeli. Kot da bi si vsi skupaj malo brisali roke in kot da se nič posebnega ni zgodilo”.

Kako preroško je razmišljanje Verčiča se je pokazalo že ob Twittu Urbana Purgarja, sicer člana Rumenih jopičev in predsednika Društvo za promocijo tradicionalnih vrednot, ki je o vdoru na RTV Slovenija povedal tisto, kar za besedo obsojamo, ampak….,” oziroma tisto, kar si je marsikdo mislil, pa tega ni upal izreči naglas.

“Vsi desni kavč pametnjakoviči, ki se zgražate nad Troho – dec je edini mel jajca vdreti v RTV in jim povedati naglas kaj so (to si mislite tudi vi vsi): FAKE NEWS. Če bi nas vdrlo 50.000 si ne bi več upali poročati tako pristransko,” je na družbenem omrežju Twitter zapisal Urban Purgar.

https://twitter.com/PovratnikUrba/status/1434125000785735681

https://twitter.com/PreglArjan/status/1434848999270494212

 

” Vidim, da nekateri niste razumeli sporočila. Ne strinjam se z Trohinim pogledom na covid situacijo, še manj da simpatiziram z njim. Twitt je bil izključno o vdoru v RTV, ” je sicer kasneje na twitterju pojasnil biser”povearnik” Urba.

https://twitter.com/PovratnikUrba/status/1434428551751684097

COMMENTS

Wordpress (0)