(VIDEO) Ko je Triglav proti Nišu “mala malca”- “Komunikacija po srbsko”, ki jo morate videti – Posnetek napada igralca in režiserja Dragana Bjelogrlića na stanovskega kolega Predraga Gago Antonijevića – TOPNEWS.si

(VIDEO) Ko je Triglav proti Nišu “mala malca”- “Komunikacija po srbsko”, ki jo morate videti – Posnetek napada igralca in režiserja Dragana Bjelogrlića na stanovskega kolega Predraga Gago Antonijevića

(VIDEO) Ko je Triglav proti Nišu “mala malca”- “Komunikacija po srbsko”, ki jo morate videti – Posnetek napada igralca in režiserja Dragana Bjelogrlića na stanovskega kolega Predraga Gago Antonijevića

(VIDEO) Ko je Triglav proti Nišu “mala malca”- “Komunikacija po srbsko”, ki jo morate videti – Posnetek napada igralca in režiserja  Dragana Bjelogrlića na  stanovskega kolega Predraga Gago Antonijevića

Čeprav je sodeč po odzivih na družbenih omrežjih večina še vedno v šoku zaradi nedavnega »Krsta pod Triglavom«, kjer je šlo za verbalno obračunavanje s med vlade Janezom Janšo in Leo Jarc, pa je vse skupaj »mala malica« v primerjavi z dogajanjem na v Nišu, kjer trenutno poteka filmski festival.

Znani srbski režiser in igralec Dragana Bjelogrlić je namreč pristal v priporu potem, ko je v gostilni pretepel stanovskega kolega režiserja Predraga Gago Antonijevića, ki je režiral Srbski film o ustaških zločinih Dara iz Jasenovca. Po poročanju medijev nista bila v dobrih odnosih od leta 2016, ko je Antonić Bjelogrliča obtožil, da naj bi mu ponujal podkupnino.

Bjelogrlić je nastopil odmevnih vlogah ogledate tudi v serijah in filmih, ki so na Južni veter, Sence nad Balkanom, Zaznamovani na igrišču, Boško Buha. Tokrat pa je nastopil v vlogi brutalnega pretepača, kjer so njegovo »akcijo« posnele varnostne kamere.

Dragan Bjelogrlić je namreč ponoči okoli 4. ure zjutraj v hotelu Ambasador v Nišu stepel z režiserjem Antonijevićem. Bjelogrlić je napadel Antonijevića, medtem ko sta sedela v istem baru. Stopil je do njega, ga udaril in čeprav se je Antonijević branil, ni in ni prenehal z napadom.

Antonijević sedel s svojimi prijatelji, za vogalom je sedel Bjelogrlić, ko je naenkrat vstal in odkorakal do režiserskega kolega ter ga oklofutal. Antonijević se je branil in z nogami poskušal odriniti Bjelogrlića, a žal neuspešno. Bjelogrlić je še naprej tolkel po njegovi glavi.

Vmešala sta se pisatelj Vladimir Kecmanović, ki je sedel z Antonijevićem, in producent Maksa Ćatović. Tiskovni predstavnik Osnovnega javnega tožilstva v Nišu Vladimir Stanojevič je povedal, da je državno tožilstvo ta fizični napad označilo za kaznivo dejanje nasilnega vedenja, Bjelogrliću pa je bil odrejen 48 -urni pripor.

Antonijević je za  srbski “Blic” povedal, da meni, da obstajata dva razloga za ta napad. Eden je korupcijski škandal, ki sem ga razkril in zakaj smo zdaj na sodišču, drugi pa je, da je velik nasprotnik filma “Dara iz Jasenovca” – je dejal Antonijević.

Oba sta že nekaj let v konfliktu, lani pa je Antonijević Bjelogrliću javno očital, da mu je leta 2016 ponudil podkupnino za podporo filmu “Jesen samurajev”.  Bjelogrlic je to zanikal.  Antonijević je priložil tudi dopisovanje z Bjelogrlićem iz leta 2016, v katerem med drugim navaja, da bi v primeru njunega dogovora “lahko zaslužili približno 100 somov, morda pa tudi več”.

Bjelogrlić je nato v uredništvo “Blica” poslal  odgovor, v katerem je navedel, da nima takega dopisovanja z Antonijevićem, da mu ni ponujal podkupnine in da je bila komunikacija po elektronski pošti ponarejena. Motive za napad v Nišu včeraj Bjelogrlic ni objavil, možno pa je, da jih bo danes razkril med zaslišanjem na tožilstvu, čeprav se ima pravico braniti z molkom.

 

 

 

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)