Do sončne elektrarne na obroke brez obresti – Račun za električno energijo lahko znižate tudi za petinsedemdeset odstotkov – TOPNEWS.si

Do sončne elektrarne na obroke brez obresti – Račun za električno energijo lahko znižate tudi za petinsedemdeset odstotkov

Do sončne elektrarne na obroke brez obresti – Račun za električno energijo lahko znižate tudi za petinsedemdeset odstotkov

Sončna elektrarna na strehi vaše hiše vam omogoča, da postanete neodvisni od cen električne energije, saj jo za lastne potrebe proizvajate sami. Račun za električno energijo se vam lahko zniža tudi za petinsedemdeset odstotkov, z razliko, ki nastane na vaši položnici, pa lahko ob izbiri ustreznega načina financiranja odplačujete sončno elektrarno. Pri GEN-I Sonce so takšen edinstven model financiranja sončnih elektrarn, ki lajša odločitev za samooskrbo, razvili že pred leti.

“Sončna elektrarna je dolgoročna naložba in pri GEN-I Sonce želimo vsem, ki se odločate zanjo, za vaš denar ponuditi največ. Zavedamo se, da je uspešnost investicije v sončno elektrarno odvisna od kakovosti izvedbe in uporabljenih materialov, zato na ta račun ne sklepamo kompromisov. V začetku letošnjega leta smo prejeli certifikat ISO 9001:2015 prav zato, ker postavljamo visoko kakovost na prvo mesto. Ob tem pa smo dobili še enega, za ravnanje z okoljem, in z njim le potrdili, da imamo trajnosten odnos do okolja zapisan v samem jedru svojega delovanja. Odločitev za lastno sončno elektrarno je tem lažja, ko kakovostni storitvi dodate še ugodne možnosti financiranja,” poudarjajo v GEN-i Sonce. Z izdajo zelene obveznice pri GEN-I Sonce zagotavljajo sredstva, s katerimi omogočamo izgradnjo lastne sončne elektrarne vsakomur”.

Fizičnim osebam poleg enkratnega plačila ponujajo še dve možnosti obročnega odplačila: 7-letno brezobrestno odplačevanje in do 15-letni potrošniški kredit. S tem vam ne omogočamo le izjemno ugodnih plačilnih pogojev, pač pa dodatno prihranimo skrbi, čas in energijo.

“Iskreno verjamemo, da se boste tisti, ki želite imeti samooskrbno in okolju prijazno gospodinjstvo, z našo celostno in popolno podporo še lažje odločili za sončno elektrarno. Ob tem vam ne bo treba čakati niti na sofinanciranje EKO sklada, saj vam le to upoštevamo že v ponudbi.

Na področju nepremičnin je že znano, da lahko ob enako visokem kreditu, kot bi vas prišla najemnina za stanovanje, postanemo lastniki stanovanja. Podobno razmišljanje lahko uporabimo tudi na področju oskrbe z energijo. Pri izbiri dolgoročnejšega kredita je lahko mesečni obrok za sončno elektrarno zelo podoben ali celo enak višini trenutnega računa za elektriko.

To pomeni, da lahko z enakim stroškom, kot ga imate zdaj za elektriko iz omrežja, postanete samooskrbni in neodvisni od cen elektrike na trgu. Odplačilna doba sončne elektrarne je med 10 in 15 let, njena uporabniška doba pa vsaj 30. Ob 75-odstotnem prihranku stroškov na mesečnem računu za elektriko to za povprečno gospodinjstvo pomeni znatne dolgoročne prihranke.

“Veseli smo, da je vedno več ozaveščenih potrošnikov, ki se odločijo za lastno elektriko iz sončnega vira. Prav tako nas veseli, da jim naša sončna elektrarna omogoča takojšnje okoljevarstvene učinke in prihranke. Zato smo ponosni vsakič, ko ob zaključku investicije stisnemo roko zadovoljnemu novemu lastniku, ki mu iskreno čestitamo za odločitev, s katero se je zapisal med dobre gospodarje premoženja, modre upravljavce investicij in med najbolj ozaveščene Slovence”.

COMMENTS

Wordpress (0)