“Če kaj, potem je v politiki najtežje ostati zvest samemu sebi” – Ljudmila Novak ob novici, da je “kot krščanska demokratka že 6 mesecev zapored najbolj priljubljena politična osebnost” – TOPNEWS.si

“Če kaj, potem je v politiki najtežje ostati zvest samemu sebi” – Ljudmila Novak ob novici, da je “kot krščanska demokratka že 6 mesecev zapored najbolj priljubljena politična osebnost”

“Če kaj, potem je v politiki najtežje ostati zvest samemu sebi” – Ljudmila Novak ob novici, da je “kot krščanska demokratka že 6 mesecev zapored najbolj priljubljena politična osebnost”

“Kdor visoko leta, nizko pade,” pravi znani slovenski pregovor. Sama pa k temu želim dodati še zavedanje, da je vsake zgodbe enkrat tudi konec,” je ob novici, da je po raziskavi Ninamedie, objavljeni v Dnevniku in Večeru, že 6 mesecev zapored najbolj priljubljena politična osebnost”

“Kljub temu, da hvaljenje v politiki nikoli ni dobro, saj zlahka lahko nastane vtis samovšečnosti, pa ob novici, da sem kot krščanska demokratka že šesti mesec zapored najbolj priljubljena politična osebnost v državi, ne morem ostati ravnodušna. Tega rezultata brez zaupanja v mojo najožjo ekipo in brez podpore moje družine nikoli ne bi bilo.

Če kaj, potem je v politiki najtežje ostati zvest samemu sebi. Svojim prepričanjem in svojim vrednotam. Ne glede na moč in zvrst vsakodnevnega pritiska. Menim, da bi to morala biti tudi temeljna odgovornost vsakega človeka v politiki. Hvala vsem vam, ki ste to odgovornost v meni prepoznali,” se za zaupanje anketiranih zahvaljuje Novakova.

Novica je na družbenih omrežjih sprožila različne komentarje. Naa Facebooku ob zapisu Ljudmile Novak prijazni, medtem ko na tviterju očitno s strani tistih, ki jih po vsej verjetnosti anketa Ninamedie ni zajela nekaj kritičnih zapisov.

https://twitter.com/_TineB_/status/1417056837501952004

Vir raziskave je Ninamedia, objavljena v Dnevniku in Večeru.

COMMENTS

Wordpress (0)