(VIDEO) Kam je izginila Anica Bidar najbolj znana privrženka “teorije zarote” o covidu? Zbira podpise pod skupinsko kazensko ovadbo “proti vsem glavnim igralcem, ki ustvarjajo to covid zadevo v Sloveniji,” tožilstvu pa za pričo pa predlaga dr. Michaela Yeadon–a nekdanjega podpredsednika Pfizerja – TOPNEWS.si

(VIDEO) Kam je izginila Anica Bidar najbolj znana privrženka “teorije zarote” o covidu? Zbira podpise pod skupinsko kazensko ovadbo “proti vsem glavnim igralcem, ki ustvarjajo to covid zadevo v Sloveniji,” tožilstvu pa za pričo pa predlaga dr. Michaela Yeadon–a nekdanjega podpredsednika Pfizerja

(VIDEO) Kam je izginila Anica Bidar najbolj znana privrženka “teorije zarote” o covidu? Zbira podpise pod skupinsko kazensko ovadbo “proti vsem glavnim igralcem, ki ustvarjajo to covid zadevo v Sloveniji,”  tožilstvu pa za pričo pa predlaga dr. Michaela Yeadon–a nekdanjega podpredsednika Pfizerja

Potem ko so ulice prevzeli petkovi kolesarji z Jašo Jenullom, je Anica Bider ki vodi civilno iniciativo Maske dol, ki jo mediji označujejo kot skupino “zanikovalcev virusa”, je Anica Bidar v razkošju zasebnosti nadaljevala delo na skupni kazenski ovadbi.
Bidarjeva, ki je že konec lanskega leta ovadila celotni državni vrh, tokrat kazensko ovadbo pošilja tudi na Haaško sodišče v pričakovanju, da bo prišlo do novega Nürnberškega procesa oziroma procesa za zločine, storjene v imenu ukrepov proti pandemiji covida 19.

Skupnost civilnih iniciativ in gibanj (SCIG) je vložila kazensko ovadbo v imenu ljudstva zaradi utemeljenega suma kaznivih dejanj organiziranega kriminala.
“Skupinsko kazensko ovadbo sem oddala proti predsedniku vlade, ministrom, strokovni ekipi, vsem tem glavnim igralcem, ki ustvarjajo covid zadevo v Sloveniji. In končno lahko povem, da je kazenska ovadba vložena in poslana na tožilstvo. Zdaj je pa od nas odvisno, kaj se bo s to kazensko ovadbo dogajalo. Še vedno se zbira 50 000 podpisov. Ker smo imeli nekaj podpisov, smo jih že predložili, ostali podpisi se zbirajo in bodo poslani na tožilstvo. To ni noben problem, važno je, da sedaj ljudstvo pokaže voljo in interes, da imamo moč in da zahtevamo od tožilstva, da preišče dokaze, ki so priloženi k tej kazenski ovadbi,” je v svojem nastopu 24. maja dejala Bidarjeva.

“Tista kazenska ovadba, ki je bila vložena novembra, pod katero sem se podpisala takrat jaz, čeprav je bilo to skupno delo veliko ljudi, je bila poslana tudi v Haag na haaško tožilstvo in naši tožilci bodo imeli tukaj še verjetno problem, ker naše tožilstvo ni poslalo zadeve v Haag. V Haag sem ovadbo poslala sama. In v bistvu nekatere druge države, ki so bile za nami, ki so tudi poslale kazenske ovadbe v Haag na mojo pobudo, so že pridružene na cu. Tako da definitivno bo sedaj Slovenija zraven pri tem Nürnberškem procesu. Vsekakor pa imamo mi v Sloveniji vse možnosti, da pritisnemo na tožilstvo, da dela svoje delo, ker ta kazenska ovadba je zelo široka in zelo močna. Noter je ogromno dokaznega materiala, ki je zbran z vseh koncev”.
Slovenija se je pridružila Nürnberškemu procesu, ki naj bi se zgodil septembra ali oktobra.

Skupnost civilnih iniciativ in gibanj (SCIG) je vložila kazensko ovadbo v imenu ljudstva zaradi utemeljenega suma kaznivih dejanj organiziranega kriminala, ki je bila objavljena na blogu sturm.news. V nadaljevanju je njihovo sporočilo:

V Skupnosti civilnih iniciativ in gibanj smo vložili kazensko ovadbo ljudstva zaradi utemeljenega suma kaznivih dejanj organiziranega kriminala. Poslali smo jo tudi dr. Fullmichu in na haaško sodišče.

“Prepričani smo, da imamo vsi mi pravico  vedeti, ali so naši dvomi in strahovi upravičeni ali ne.  Naša temeljna pravica je vedeti, biti informiran, še posebej, ko smo vsakodnevno soočeni z nasprotujočimi dejstvi in bizarnimi ukrepi ter še bolj bizarnimi pričakovanji politike in stroke kot je npr. zaupajte in verjemite. To slednje sodi zgolj in samo k bogoslužju (ki je prostočasna aktivnost in individualna izbira/odločitev posameznika). Zavedamo se, da je razkritje dejstev pomembno za našo prihodnost.

Kazensko ovadbo vlagamo s podporo ljudstva, ker želimo sporočiti vsem tako tožilstvu, kot ustavnemu sodišču in celotni politiki itd. koliko ljudi pričakuje, da se raziščejo vsi, v kazenski ovadbi navedeni, sumi.

Državne institucije »vzdržuje« ljudstvo. Njihove naloge zapisane v njihovih aktih vse po vrsti navajajo odgovorno delo do ljudstva. In to ljudstvo ne samo pričakuje ampak od vseh navedenih organov zahteva”.

UTEMELJEN SUM STORITVE KAZNIVIH DEJANJ ORGANIZIRANEGA KRIMINALA

KAZENSKA OVADBA

Specializirano
državno tožilstvo Ljubljana
Trg OF 13
1000 Ljubljana

I. Uvod

Spodaj podpisan i oškodovanci 1,2 in 3 (v nadaljevanju: oškodovanci) ter ostali naznanitelji, kot državljani države Republike Slovenije, ki smo navedeni v prilogi, v uvodnem delu povemo, da je na podlagi dokazov, in sicer izvedba dokazov z zaslišanjem prič, kot so:
-dr. Andraža Terška,
-dr. Vladimirja Pirnata,
-dr. Matjaža Figlja,
-dr. Sabine Senčar,
-dr. Bernarda Goršaka,
-dr. Tanje Bagar
in
-Srečka Šorli
in njihovimi listinskimi dokazi, kot dokazi z zaslišanjem mednarodno znanstveno priznanih strokovnjakov, ki so predvsem:
-dr. Michaela Yeadona (videokonferenca) – nekdanjega podpredsednika Pfizerja
-dr.Geert Vanden Bossche–ja (videokonferenca)
in
– dr. Sucharid Bhakdi –ja (videokonferenca)
in njihovimi listinskimi dokazi,ter sodbe Okrajnega sodišča AG Weimar (Nemčija),podan utemeljen sum storitve vseh kaznivih dejanj kot sledi.
S to naznanitvijo navedenih kaznivih dejanj oškodovanci in naznanitelji naznanjamo, da participiramo kot državljani Republike Slovenije zoper storilce spodaj omenjenih kaznivih dejanj v Nürnberških procesih

Nürnberško sojenje 2021

Kazenska ovadba “LJUDSTVA je plod SODELOVANJA”

COMMENTS

Wordpress (0)