Ekskluzivno: Bodite obveščeni in si zagotovite ekskluzivni dostop do video vsebin – Ponujamo vam novo storitev mesečnega naročanja na video servis YouTube kanala Top TV Slovenija – TOPNEWS.si

Ekskluzivno: Bodite obveščeni in si zagotovite ekskluzivni dostop do video vsebin – Ponujamo vam novo storitev mesečnega naročanja na video servis YouTube kanala Top TV Slovenija

Ekskluzivno: Bodite obveščeni in si zagotovite ekskluzivni dostop do video vsebin – Ponujamo vam novo storitev mesečnega naročanja na video servis YouTube kanala Top TV Slovenija

Spoštovani bralci portala Topnews.si in gledalci televizije Top TV, predvsem pa naročniki, ki naše delo spremljate preko našega YouTube kanala Top TV Slovenija.

Po petih letih, odkar smo zagnali nov novičarski portal Topnews.si, bi vas najprej radi obvestili, da je v teku prenova spletne strani, ki bo še bolj dostopna našim bralcem. Za tiste, ki si želite neokrnjenih integralnih posnetkov dogajanja, pa imamo pomembno novost in sicer možnost ekskluzivnega mesečnega naročanja na video vsebine YouTube kanala Top TV Slovenija.

V morju različnih informacij in dezinformacij, ki jih zaznamuje obdobje »fake news-a«, je še kako pomembno, da si lahko kot naročniki ogledate integralno dogajanje v realnem času “v živo” in si sami ustvarite lastno stališče o pomembnih dogodkih, ki jih edini dokumentiramo tudi v video obliki.

Posnetki Topnews.si in Top TV niso samo postali obvezno orodje mnogih novinarjev, ki v času korona krize ne hodijo na teren in spremljajo dogajanja v živo ali preko naših posnetkov, ampak so postali del tako imenovanega »narodnega bogastva«.

Polemike okrog vloge STA-ja, in RTV-ja smo presekali tako, da gledalcem in bralcem enostavno ponujamo tisto, kar bi morala pravzaprav delati medija, ki sta v celoti ali delno financirana iz državnega proračuna in denarja davkoplačevalcev. Nikjer v Sloveniji ne boste našli tako popolnega arhiva dogodkov politike, gospodarstva ter družbenega dogajanja.

Ker smo praktično že več kot desetletje na medijskem trgu, smo se odločili, da naročnikom ponudimo ekskluzivni dostop do posnetkov in dogajanja »v živo« preko mesečnega zakupa vsebin. S tem bomo tistim, ki nas spremljate, omogočili ekskluzivno možnost spremljanja dogodkov, ki tako ali drugače kreirajo našo realnost in naš vsakdan.

Mi naših bralcev in gledalcev ne podcenjujemo in zato vam, spoštovani, ponujamo, da si lahko brez filtrov in različnih očal ogledate dogajanje »v živo« oziroma preko posnetkov, ne da bi vam cenzurirali in filtrirali dogajanje preko instant novinarstva.

Že več kot desetletje gledalcem preko televizije Top TV in YouTube kanala Top TV Slovenija, od leta 2016 pa tudi preko medijskega portala Topnews.si, ponujamo prikaz necenzuriranega dogajanja, kjer si lahko na podlagi integralnih posnetkov, ustvarijo svoje mnenje o pomembnih dogodkih na slovenski sceni.

Na ta način smo trasirali novo smer in namesto subjektivnega pogleda novinarjev in urednikov, kjer so gledalci in bralci bili prisiljeni videti dogajanje skozi kratke, »flash« instant novice, ponujamo nekaj, kar cenite. Več kot pol milijona tistih, ki spremljate dogajanje preko medijskega portala Topnews.si in preko YouTube kanala Top TV Slovenija smo omogočili, da si lahko ekskluzivno mesečno zakupijo ogled posnetkov dogajanja v živo ali preko integralnih posnetkov.

Taki video posnetki ne lažejo in ne omogočajo manipulacije ter interpretacije dogodkov, temveč in medias res ponujajo brutalno resnico. S tem omogočamo, da ne boste samo nemi opazovalec dogajanja, ampak akter dogajanja skozi zaslon kamere.

Vedno v novinarski karieri sem stal na stališču, da ljudi ni mogoče manipulirati, če le imajo možnost videti ali brati ter biti obveščeni o vseh dimenzijah in odtenkih resnice, ki se preko medijske »mašinerije« pogosto prikazuje kot črna ali bela, vmes pa ostaja še veliko odtenkov sive.

In prav te sive cone zakulisja slovenskega dogajanja bo pokrival medijski portal Top News. Ne bodite ovce in ne dovolite, da vas strižejo različni medijski frizerji, naročite se na YouTube kanal Top TV Slovenija.

Na tej povezavi si lahko v nekaj trenutkih omogočite dostop do video servisa Top TV Slovenija.

Odprla se vam bo spodnja povezava:

Ob kliku na povezavo “Join” se vam bo odprlo okno z izborom načina plačila:

Z klikom na povezavo “Buy” boste postali član našega video servisa.

Spoštovani gledalci, bralci in dragi prijatelji, želim vam veliko užitkov ob gledanju ekskluzivnih posnetkov, ki bodo preko naročila na voljo samo vam.

COMMENTS

Wordpress (0)