(VIDEO) “Zatrdim pa lahko, da sam zagotovo ne bom vodil stranke 28 let tako kot Janez Janša” – Marjan Šarec o domnevnem puču v LMŠ-ju – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Zatrdim pa lahko, da sam zagotovo ne bom vodil stranke 28 let tako kot Janez Janša” – Marjan Šarec o domnevnem puču v LMŠ-ju

(VIDEO) “Zatrdim pa lahko, da sam zagotovo ne bom vodil stranke 28 let tako kot Janez Janša” – Marjan Šarec o domnevnem puču v LMŠ-ju

Predsednik opozicijske LMŠ Marjan Šarec je ob robu seje državnega zbora komentiral tudi medijske zapise o domnevnem puču znotraj stranke proti njemu, kjer naj bi ga zamenjal kar vodja poslanske skupine Brane Golubović.

“No, če ste novinar, potem verjetno ne boste verjeli tistemu, kar piše Nova24 in Požareport. “Zatrdim pa lahko, da sam zagotovo ne bom vodil stranke 28 let tako kot Janez Janša,” je Marjan Šarec komentiral govorice o domnevnem puču v LMŠ-ju.

“Bojda eden najbolj obveščenih novinarjev, ki niti ne ve, da nimam pisarne predsednice DZ, je danes domišljiji dal prosto pot. Če ne bi šlo za čiste laži in izmišljotine, bi bil zapis morda celo zabaven, tako pa izkazuje najnižjo stopnjo “novinarstva” in je tragikomičen,” pa je medijski zapis o domnevnem nezadovoljstvu s predsednikom komentirala Tina Heferle, sicer podpredsednica državnega zbora in ena od bolj izpostavljenih poslank LMŠ-ja.

Glavna zamera do Šarca naj bi izhajala iz njegovih kritičnih zapisov do predsednika vlade Janeza Janše in vlade na Twitterju in Facebooku. Šarec je bil danes zopet kritičen do premierja zaradi sodne pošte.

Dokler predsednik vlade ne prevzema pošte, vlada krši zakonodajo o STA in vse mogoče norme, se o takih zadevah res ne moremo pogovarjati,” pa je dejal prvak LMŠ Marjan Šarec.

https://twitter.com/StrankaLMS/status/1392383753377533952

COMMENTS

Wordpress (0)