Anatomija nekega izdajstva – Janez Janša zamenjal medij in tokrat namesto na Twitterju kar na Facebooku obračunal s političnimi nasprotniki v “Spirali KUL izdajstva”  – TOPNEWS.si

Anatomija nekega izdajstva – Janez Janša zamenjal medij in tokrat namesto na Twitterju kar na Facebooku obračunal s političnimi nasprotniki v “Spirali KUL izdajstva” 

Anatomija nekega izdajstva – Janez Janša zamenjal medij in tokrat namesto na Twitterju kar na Facebooku obračunal s političnimi nasprotniki v “Spirali KUL izdajstva” 

Predsednik vlade Janez Janša je včeraj pod pomenljivim naslovom “Spirala KUL izdajstva” pojasnil dobro poznan način, na katerega akterji globoke države delujejo tudi tokrat. V zadnjih dneh so namreč sproducirali svežo afero, tokrat na Balkanu.

“SPIRALA #KUL IZDAJSTVA
Zrežirajo afero – jo izvozijo v tujino in “operejo” – jo tam z “začudenjem” odkrijejo – uvozijo v Slovenijo – preko obvladovanih SLO medijev pričnejo z obtoževanjem in blatijo državo – zahtevajo sejo odborov DZ in razpravo o stvareh, ki ne obstajajo – ko se izkaže, da je kozarec prazen, takoj fraza “ja, kjer je dim (ki ga sami spustijo), tam je tudi ogenj” ter naenkrat konec interesa za razpravo… Ali pa takoj nova spletka. Od JBTZ, razorožitve TO, oviranja osamosvojitve, Depale vasi, Oglejskih sporazumov, Patrie, pisma ES o skladu za okrevanje in vladavini prava itd. itd. Nikoli se ne opravičijo za škodo, ki jo tako povzročijo Sloveniji in posameznikom. Ker imajo vedno prav, tudi če nimajo. Ker oni so #prvorazredni. Ali po idolu Kidriču: nikoli kruti, tudi če ubijajo…
Brez hrbtenice, brez morale, brez lastnih idej in zamisli o boljših rešitvah, brez sposobnosti dialoga z drugače mislečimi, z obema nogama in glavo v preteklosti in privilegijih. Strumno po poti sovraštva do vsega, kar je slovensko in hlapčevstva do vsega ostalega. Skratka, #KUL”

Janša je odgovore na zapis dobil na Twitterju, kjer so mu očitali, da je opisal sebe in da svoje ravnanje projicira na politične nasprotnike.

https://twitter.com/nejkli/status/1382346277023854594

V drugem zapisu se je Janša fokusiral na predsednico SD Tanjo Fajon, ki je danes napovedala tiskovno konferenco, na kateri očitno namerava odgovoriti na Janšev zapis.

“Blatenje Slovenije v tujini za 15.000€ na mesec
Medtem ko člani vlade za 4x manjšo plačo že več kot eno leto v času epidemije garajo noč in dan, dve EU poslanki – ki sta si mesti v EP “zaslužili” s pristranskim, koruptivnim poročanjem v korist SD in LMŠ, da sta ju ti dve stranki “za nagrado” kot “nečlanici” potem uvrstili na izvoljivo mesto na listi – ne zamudita nobene priložnosti, da o Sloveniji po tujini ne bi trosile lažnih obtožb in polresnic.

In medtem ko PKP in Računsko sodišče preiskuje župane podeželskih občin zaradi bagatelnih vsot, takšna vsem očitna korupcija in “konflikt interesov” ne doseže njihovih “visokih” kriterijev. Seveda tudi to za nagrado. Predsednik Računskega sodišča tako brez “konflikta interesov” “potegne” od postranske nepridobitne dejavnosti še 250.000€. #prvorazredni”

https://twitter.com/hrastelj/status/1382437863640461320

https://twitter.com/Svarun_K/status/1382563931101741056

Zapisi Janše na družbenem omrežju Facebook doslej niso bili značilni za Janšo, ampak so se tega posluževali bolj opozicijski politiki predvsem Marjan Šarec in Tanja Fajon. Očitno pa bo v prihodnje ‘potrebno poleg Twitterja spremljati tudi Janševe zapise na Facebooku. Sprememba komunikacijskega kanala je očitno povezane z afero o tako imenovanem “non peperju”, ki jo je Janša vzel precej osebno.

COMMENTS

Wordpress (0)