O aferi z Borisom Johnsonom spregovorila njegova nekdanja ljubica – TOPNEWS.si

O aferi z Borisom Johnsonom spregovorila njegova nekdanja ljubica

O aferi z Borisom Johnsonom spregovorila njegova nekdanja ljubica

Podjetnica Jennifer Arcuri je britanskega premierja spoznala, ko je bil londonski župan. Zapletla sta se v strastno afero, ki je trajala leta. Boris Johnson je z njo varal svojo takratno ženo, ji pomagal razvijati posel in nato zbežal.

“Ljubila sem ga, oboževala sem ga,” trdi ameriška podjetnica Jennifer Arcuri (35), ena od nekdanjih ljubic Borisa Johnsona, ki je šele zdaj spregovorila o svoji štiriletni zvezi z britansko premierko.

Leta 2011 sta se spoznala v Londonu, kamor je Arcuri prišla na poslovni študij. Johnson je bil takrat župan in poročen s svojo drugo ženo, odvetnico Marino Wheeler. Par se je spoznal na dogodku, kjer je Johnson imel govor.

“Stopil je v dvorano z razmršenimi lasmi in takrat sem prvič doživela čarovnijo Borisa Johnsona. Vsa dekleta so vreščala, jaz pa sem se prebila v prvo vrsto in rekla: ‘Živijo, moje ime je Jennifer, če me ne poznaš, zdaj me poznaš.’.

Nekaj ​​mesecev kasneje je začela prostovoljno sodelovati v kampanji za ponovno izvolitev Johnsona za župana Londona. Pravi, da so se takrat prižgale iskre. Na svojem telefonu je njegovo številko shranila kot “Aleksander Veliki”.

“Oboževal je tako moje telo kot moj um, a na prvem zmenku ni mogel umakniti rok z mene,” je dejal Arkurijeva.

Spomni se, da je na prvi zmenek Johnson prišel v bar z motoristično čelado na glavi, da je zamujal in si je pri njej sposodil denar za plačilo pijače. Pozneje ni okleval, da bi jo poljubljal na ulici in vabil na večerje v drage restavracije.

“Vseeno mi je, to je moje mesto in želim iti ven s tabo. Ti si edina Američanka, ki sem jo kdaj ljubil,” je za Mirror povedala Arcuri in razkrila sočne podrobnosti: Po prvem seksu v njenem stanovanju je Johnson je dolgo iskal izgubljeno nogavico v izbruhu hrepenenja. Jennifer ga je komaj spravila iz stanovanja, nekaj ur pozneje pa je razmršeni Boris na otvoritvi paraolimpijskih iger blaženo sedel med svojo ženo Marino in princeso Anno.

Arcuri je še povedala, da ima v svojem stanovanju striptiz drog, na katerem je razveseljevala župana. Par se je videval enkrat tedensko, druge dni pa je Johnson užival v vročih fotografijah svoje 21let mlajše ljubice. Izmenjavala sta si seksi sporočila in v trenutkih strasti sta recitirala Shakespearove sonete, poroča Gloria.

Jennifer je medtem postala podjetnica s pomočjo svojega ljubimca, ki se je pogosto pojavljal na konferencah o novih tehnologijah, ki jih je organizirala in na njih govorila. S seboj jo je vzel tudi na službena potovanja, ki so jih plačevali britanski davkoplačevalci.

Ko so ju mediji začeli “obdelovati”, se je Johnson umaknil.

“Sramota, obnašal se je kot najslabši strahopetec. Veliki vodja je karizmatičen in pogumen. Nobeno od teh besed ne bi uporabila za opis Borisa Johnsona. Je najbolj navaden razmočen rezanec in skrajni čas je, da to prepoznamo. V intimnih odnosih sva bila štiri leta, imela sem ga rada in to z dobrim razlogom, toda moški, za katerega sem mislila, da ga poznam, ne obstaja več,” je ogorčeno povedala nekdanja ljubica.

Par se je razšel leta 2016, Arcurijeva pa se je vrnila v ZDA, kjer se je poročila in rodila otroka. Dve leti po razhodu naj bi ji Johnson poslal sporočilo:

“Pogrešam in potrebujem te. “Odgovora ni prejel, zdaj pa pričakujejo njegov odziv na intervju nekdanje ljubice.

COMMENTS

Wordpress (0)