(V ŽIVO) Zorčič ostaja predsednik parlamenta – Perič prevzel poslansko skupino SMC – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) Zorčič ostaja predsednik parlamenta – Perič prevzel poslansko skupino SMC

(V ŽIVO) Zorčič ostaja predsednik parlamenta – Perič prevzel poslansko skupino SMC

Trije poslanci SMC – dosedanja vodja Janja Sluga, predsednik DZ Igor Zorčič in poslanec Branislav Rajić so izstopili iz poslanske skupine SMC. Skupaj s poslancem Jurijem Lepom, ki je izstopil iz poslanske skupine DeSUS, bodo oblikovali novo poslansko skupino. Vodila jo bo Sluga. Zorčič je dejal, da bo o njegovi funkciji predsednika DZ odločal DZ.

O izstopu vodje poslanske skupine SMC Janje Sluga, predsednika DZ in podpredsednika SMC Igorja Zorčiča ter poslanca Branislava Rajića iz poslanske skupine SMC se zadnje naj bi bilo več znanega popoldne.

Poslanska skupina SMC je danes za svojega novega vodjo namesto Janje Sluga izvolila poslanca Gregorja Periča, so za STA potrdili v SMC. Periča je podprlo vseh pet prisotnih poslancev, za namestnico vodje je izvoljena Mojca Žnidarič. Sluga ter poslanca Igor Zorčič in Branislav Rajić naj bi po neuradnih informacijah danes zapustili poslansko skupino.

Za Stranko SMC je peklensko leto. Potem, ko smo pred letom dni ob začetku epidemije Sloveniji zagotovili stabilno vlado,…

Objavil/a Zdravko Počivalšek dne Petek, 26. marec 2021

 

COMMENTS

Wordpress (0)