(VIDEO) Zaharova o Bidnovem padcu po stopnicah: Pravijo, da je bil veter, čudno, da niso bili ruski hekerji! – TOPNEWS.si

(VIDEO) Zaharova o Bidnovem padcu po stopnicah: Pravijo, da je bil veter, čudno, da niso bili ruski hekerji!

(VIDEO) Zaharova o Bidnovem padcu po stopnicah: Pravijo, da je bil veter, čudno, da niso bili ruski hekerji!

Tiskovna predstavnica ruskega zunanjega ministrstva Maria Zaharova je v šali komentirala incident z ameriškim voditeljem Josephom Bidnom, ki se je med vzpenjanjem po stopnicah na predsedniško letalo trikrat spotaknil.

“Bidnov padec na stopnicah predsedniškega letala je bil preprosto razložen – ‘Zunaj je zelo vetrovno’, je dejala tiskovna predstavnica Bele hiše Karin Jean-Pierre.” Čudno je, da niso bili ruski hekerji na čelu z glavno urednico televizije in tiskovne agencije RT Margerito Simonjan, temveč samo veter,” je zapisala Zaharova na Facebooku.

Spomnimo, ameriški predsednik Joe Biden se je na predvečer vzleta za Atlanto trikrat spotaknil, ko je hitro stopal po stopnicah do vrat predsedniškega letala. V nekem trenutku je Biden pristal na kolenih, a je hitro vstal. Potem se je ustavil na vrhu stopnic, se obrnil in salutiral.

Ob tej priložnosti se je oglasila namestnica tiskovne predstavnice Bele hiše Karin Jean-Pierre in novinarjem sporočila, da se Biden počuti dobro. Pojasnila je tudi, da je morda močan veter v vojaški bazi Andrews blizu Washingtona povzročil težave predsedniku Bidnu.

Dogodek je doživel tudi različne komentarje in interpretacije na družbenih omrežjih. Ena od takih dela reklamo bivšemu ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu.

https://twitter.com/catturd2/status/1372955357153218561

COMMENTS

Wordpress (0)