Megan in Harry imata dokaze, da so ju v kraljevi družini žalili in zlorabljali – TOPNEWS.si

Megan in Harry imata dokaze, da so ju v kraljevi družini žalili in zlorabljali

Megan in Harry imata dokaze, da so ju v kraljevi družini žalili in zlorabljali

Vnuk kraljice Elizabete II in njegova soproga imata elektronsko pošto in sporočila na mobilnih telefonih, ki potrjujejo njune obtožbe.

 

Nevihta se po intervjuju, ki ga je princ Harry s soprogo Megan dal Oprah Winfrey, še vedno ni umirila, po zadnjih navedbah pa naj bi par, ki je zapustil britansko kraljevo družino, imel dokaze za obtožbe britanskega dvora, ki jih je predstavil med dveurnim pogovorom z ameriško voditeljico.

Po poročanju Daily Maila imata rdečelasi vnuk kraljice Elizabete II in njegova soproga, ameriška igralka, katere mati je Afroameričanka, shranjena elektronska sporočila in sporočila z mobilnih telefonov, zaradi katerih sta zapustila udobno življenje na dvoru in se preselila na ameriško celino.

Poznata se že 17 let

Obstoj dokazov je razkrila igralka Janina Gavankar, tesna prijateljica Megan Markle.

“Da bo vsem jasno, govorim v svojem imenu, ne v njunem imenu,” je dejala na začetku pogovora in nadaljevala:

“Megan poznam že 17 let in ni nekdo, ki bi se zlahka igral z usodami ljudi. Ne bi zlorabila ljudi, s katerimi dela. Ona in Harry sta žrtev. Prepričana sem, da se bo resnica razkrila. Za svoje obtožbe imata dovolj dokazov. Na mobilnih telefonih in elektronski pošti je veliko sporočil.”

Spomnimo, med najbolj šokantnimi obtožbami Harryja in Megan je tudi ta, da ju je starejši član kraljeve družine vprašal, kakšne barve kože bo njun otrok, in da je Megan svetoval, naj se umiri in ne osramoti družine, ko se je potožila, da ima duševne težave in da razmišlja o samomoru.

Izredno stanje na britanskem dvoru

Tabloidi poročajo, da je na britanskem dvoru izredno stanje. Kraljica naj bi bila odločena v celoti raziskati očitke svojega vnuka. Odločila se je tudi, da se bo osebno pogovorila s starejšimi družinskimi člani, da bi ugotovila, kdo ju je žalil iz rasnih razlogov. Poleg tega je zaposlenim v Buckinghamski palači po škandalu strogo prepovedano se oglašati in dajati anonimne izjave za medije.

Nismo rasisti!

Princ William: Nismo rasisti! Britanska kraljeva družina ni rasistična, je dejal princ William in dodal, da še ni govoril z mlajšim bratom, princem Harryjem. “Nisem še govoril z njim, bom pa,” je dejal princ William na prireditvi v vzhodnem Londonu. Na vprašanje, ali je kraljeva družina rasistična, je princ William odgovoril negativno. “Nismo rasistična družina,” je dejal.

COMMENTS

Wordpress (0)