(VIDEO) Protestniki “hrabrijo” SMC- Pred sedežem stranke SMC napovedali protestno akcijo na katero bodo prinesli transparente “pisma vzpodbude” in česen – TOPNEWS.si

(VIDEO) Protestniki “hrabrijo” SMC- Pred sedežem stranke SMC napovedali protestno akcijo na katero bodo prinesli transparente “pisma vzpodbude” in česen

(VIDEO) Protestniki “hrabrijo” SMC- Pred sedežem stranke SMC napovedali protestno akcijo na katero bodo prinesli transparente “pisma vzpodbude” in česen

“Poslanci SMC so pozabili na svoje predvolilne obljube, na svoj program, na svoje volilke in volilce, na Ustavo RS in na vladavino prava…” so v sporočilu za javnost zapisali v protestni ljudski skupščini.

Sporočilo protestne ljudske skupščine objavljamo v celoti spodaj:

“Danes jih bomo protestnice in protestniki karseda prijazno spomnili na njihove zaveze. Pomagali jim bomo poiskati pogum, da končno odrešijo Slovenijo virusa janšizma in tako omogočijo, da se lahko strokovno, solidarno in racionalno posvetimo premagovanju drugega virusa, ki nas prav tako ogroža.

OKROG 19. URE BOMO PRED SEDEŽ SMC INDIVIDUALNO PRINESLI TRANSPARENTE, PISMA VZPODBUDE IN ČESEN, KI POMAGA PRI SPOMINU IN ODGANJA SILE ZLA, TER TAKO POSLANKE IN POSLANCE OPOGUMLJALI, DA S KONSTRUKTIVNO NEZAUPNICO PODPREJO KONEC STRAHOVLADE.

Slovenija je na robu prepada in konstruktivna nezaupnica je trenutno edina možnost, ki lahko vsaj delno povrne zaupanje ljudi v delo vlade in njene ukrepe ter tako prepreči, da letošnje leto ne bo še veliko bolj katastrofalno od lanskega!

Jasno je, da se stranka SMC trenutno popolnoma podreja SDS. Kljub temu, da so ob zadnjih volitvah in vseskozi zagovarjali, da nikoli ne bi šli v vlado z Janezom Janšo, so to lansko leto vseeno naredili. Pozabili so na svoj volilni program in v trenutni vladi pristali na izvajanje potez, ki so v očitnem nasprotju z “stabilno levosredinsko izbiro za svobodomiselne volilke in volilce, ki od politične stranke pričakujejo pravično delovanje in napredne vrednote”, za katero se SMC oklicuje.

Požrli so svoje obljube, svoja stališča in prevarali tako svoje volilke in volilce kot celotno državo, v kateri smo prebivalke in prebivalci postali talci njihovih političnih iger in preračunavanj. Čas je, da se nehamo slepiti in da razkrijemo, da ne gre za dobrobit ljudi, temveč za parcialne interese.

V priponki vam pošiljamo fotografije, ki nazorno prikazujejo nevarno potencial zlivanja SDS in SMC.

Danes zvečer pa bomo SMC spomnili na njihove lastne besede in na dejstvo, da imajo naslednji teden čas, da dokažejo svojo kredibilnost. S podporo konstruktivni nezaupnici lahko naredijo najbolj konstruktivno dejanje, ki ga vsi potrebujemo! Verjamemo, da vsaj nekateri izmed njih še niso izgubili vse svoje etike, morale in poguma in da se bodo izkazali!

Odločitev bo njihova. Njihova pa bo tudi vsa odgovornost. Bodo ostali zgolj privesek SDS, medtem ko drvimo v diktaturo in zdravstveni, izobraževalni ter socialni kolaps, ali bodo zastopali svoje volilke in volilce in odrešili Slovenijo večmesečnih muk, nemirov in razdorov?

COMMENTS

Wordpress (0)