Bralcem portala Topnews in gledalcem televizije Top TV želimo srečno in zdravo leto 2021 – TOPNEWS.si

Bralcem portala Topnews in gledalcem televizije Top TV želimo srečno in zdravo leto 2021

Bralcem portala Topnews in gledalcem televizije Top TV želimo srečno in zdravo leto 2021

Vstopili smo v leto 2021. Za nami je leto, ki bi ga radi pozabili, a si ga bomo za vedno zapomnili.

Z upanjem na konec epidemije covida-19 smo vstopili tudi v novo leto 2021. Ob upoštevanju protikoronskih ukrepov bo nocoj do 20. ure v skladu z odločitvijo vlade dovoljeno prehajanje med občinami oz. regijami.”

Pričakovanja za letošnje leto so visoka, saj si po lanskem izbruhu epidemije bolezni covida-19 marsikdo že nadeja njenega konca, predvsem na račun cepljenja.

Letošnji skok v novo leto je tako pri nas kot po svetu sicer minil precej manj spektakularno in drugače kot ponavadi, brez tradicionalnih množičnih silvestrovanj na prostem in ognjemetov.

Kljub prepovedi pirotehnike je bilo sinoči vsaj v Ljubljano precej pokanja in uporabe pirotehničnih sredstev. Ker je Novo leto državni praznik sta pred nami in dva prosta dneva. Novoletni prazniki padli na vikend se delovni teden začne šele s ponedeljkom.

Je pa leto 2020 in covid kriza temeljito spremenila navada ljudi. Zgodila se je prava revolucija v smislu selitve na splet tako izobraževanja, dela in socialnega življenja.

Za mnoge pa bo v prazničnem času pandemije vsiljena osamljenost še bolj izrazita. Če bi ljudi doma vprašali, kako se spopadajo s tem, bi verjetno dobili dva milijona različnih odgovorov.

Mi smo se na splet preselili že v drugi polovici leta 2016 in z novim letom 2017 tudi formalni zagnali portal Topnews.si.

V iskanju zanesljivih analiz in verodostojnega poročanja bralcem portala Topnews.si in gledalcem televizije Top TV obljubljamo, da vas tudi v letu 2021 ne bomo razočarali in da bomo ostali na vaši strani.

Portal Topnew.si tako praznuje četrto obletnico.

Bralcem portala Topnews in gledalcem televizije Top TV želimo srečno in zdravo leto 2021.

Vse ostalo je bonus!

COMMENTS

Wordpress (0)