“Še malo pa bodo uvedli pravico do prve poročne noči,” Andreja Katič o tvitu Aleša Hojsa o “nedonošenčkih”- Pivčeva pa je po več mesecih reagirala na tvit Jožeta P. Damijana, češ, da jo je žalil, ko je o njej zapisal “…Šla bo kot kurba s plesa, ko je JJ ne bo več potreboval…” – TOPNEWS.si

“Še malo pa bodo uvedli pravico do prve poročne noči,” Andreja Katič o tvitu Aleša Hojsa o “nedonošenčkih”- Pivčeva pa je po več mesecih reagirala na tvit Jožeta P. Damijana, češ, da jo je žalil, ko je o njej zapisal “…Šla bo kot kurba s plesa, ko je JJ ne bo več potreboval…”

“Še malo pa bodo uvedli pravico do prve poročne noči,” Andreja Katič o tvitu Aleša Hojsa o “nedonošenčkih”- Pivčeva pa je po več mesecih reagirala na tvit Jožeta P. Damijana, češ, da jo je žalil, ko je o njej zapisal “…Šla bo kot kurba s plesa, ko je JJ ne bo več potreboval…”

Nekdanja pravosodna ministrica Andreja Katič je takole izrazila ogorčenje nad odločitvijo vlade, da mora od petka za “nujno” sklenitev zakonske zveze dati soglasje minister za delo, ki jo je na tiskovni konferenci interpretiral Aleš Hojs: “Še malo pa bodo uvedli pravico do prve poročne noči,” je na Twitterju zapisala Katičeva.

https://twitter.com/AndrejaKatic/status/1327290460117798915

“Zdaj so jasni ti okviri razmišljanja. In jasno je tudi, zakaj ne minister @mddsz ne @mnz_gov_si nista odgovorila, kje je pravna podlaga za “zakonske in nezakonske otroke” v odloku. Za “nujno” sklenitev zakonske zveze mora od danes dalje dati soglasje minister mddsz. Kriteriji?,” so zapisali v ženskem forumu stranke SD.

https://twitter.com/AndrejaKatic/status/1327201401022373889

Na družbena omrežja pa se je konec minulega tedna vrnila Aleksandra Pivec. Pivčeva je spomnila na tvit Jožeta P. Damijana, ki je na Twitterju zapisal:

“Kot pravimo na Štajerskem: šla bo kot kurba s plesa, ko je Janez Janša ne bo več potreboval. In to bo ob prvem glasovanju v parlamentu, ko Desus ne bo več zagotovil glasov. Vsem je to jasno, razen njej.”

Zaradi »kurbe s plesa« je obračunala z Damijanom in v zapisu na Facebooku izpostavila še Fajonovo in Bratuškovo, ker njuni stranki podpirata J.P. Damijana za mandatarja ter ju spomnila, da sta se »večkrat predstavljali tudi kot ženski, ki trdno stojita za pravicami žensk ter spoštljivemu odnosu do nas žensk«. Njuna dejanja pričajo, da so to zgolj besede, je prepričana Pivčeva.

J. P. Damijan je o Aleksandri Pivec napisal še, da »…Je zgolj oportunistka, ki je dobila svojih 5 minut v SLO politiki. Za teh 5 minut bi dala tudi spodnje hlačke, kaj šele, da miži ob fašistični ideologiji. …«

»Večkrat sem se spraševala, kaj pri Jožetu P. Damjanu pomeni črka P v njegovem imenu. Ob vsem tem mi pride na misel, da bi ta P lahko bil tudi kratica za P, ki pomeni Primitivec‼« je zaključila Aleksandra Pivec svoj zapis na Facebooku, ki ga objavljamo spodaj v integralu.

https://www.facebook.com/DrAleksandraPivec/posts/3428313783929768

COMMENTS

Wordpress (0)