Melania odšteva minute do ločitve! Nekdanja njena sodelavka razkrila: Ne more dočakati, njen zakon s Trumpom je čisti posel! – TOPNEWS.si

Melania odšteva minute do ločitve! Nekdanja njena sodelavka razkrila: Ne more dočakati, njen zakon s Trumpom je čisti posel!

Melania odšteva minute do ločitve! Nekdanja njena sodelavka razkrila: Ne more dočakati, njen zakon s Trumpom je čisti posel!

Melania Trump odšteva minute do ločitve od Donalda Trumpa, sedanjega predsednika ZDA, da bi končno zaključila njun 15-letni “transakcijski zakon”, poročajo britanski tabloidi.

Nekdanja sodelavka Omarose Manigo Newman je razkrila, da je njun zakon že dolgo v krizi: “Melania šteje vsako minuto do njegovega odhoda iz Bele hiše, da bi zahteva ločitev. Če bi ga želela ponižati in zapustiti med njegovim mandatom, bi Trump našel način, da jo kaznuje.”

Trdi se, da je bila Melania leta 2016 obupana, ko je Trump zmagal na ameriških predsedniških volitvah, saj niti pomisliti ni mogla, da bo zmagal.

Prav tako se mu ni takoj pridružila v Beli hiši v Washingtonu, ampak je pet mesecev domnevno čakala, da njun sin Barron konča šolanje.

Tudi druga njena nekdanja pomočnica Stephanie Wolkoff trdi, da se prva dama namerava ločiti in pogajati, da bi si za sina Barrona izborila enak delež Trumpovega bogastva, ki naj bi bil že določen v popravljeni poročni pogodbi.

Volkoffova tudi trdi, da sta zakonca ves čas spala v ločenih sobah in da je bila njuna poroka čisti “posel”, piše angleški Mirror.

Mimogrede, Trump je bil že dvakrat poročen, druga žena Marla Maples pa je obljubila, da ne bo objavljala kritičnih knjig ali dajala intervjujev o njem, predvideva pa se, da bo to storila tudi Melania.

Mediji so pogosto ugibali, kako blizu sta si Melania in Trump v javnosti, prva dama pa je bila večkrat posneta, kako zavrača njegove dotike ali poskuse, da bi jo prijel za roko.

Spomnimo, Trump se je leta 1977 poročil z Ivano Trump, s katero ima dva sinova in hčerko, in ta zveza se je končala v začetku devetdesetih, ko je spoznal manekenko Marlo. Poročila sta se leta 1991 in dobila hčer Tiffany, vendar je zakon trajal le do leta 1997. Melanijo je spoznal leto kasneje in se z njo poročil leta 2005.

COMMENTS

Wordpress (0)