Vir iz Bele hiše razkriva: Razmišlja se, kdo bo Trumpu povedal, da je konec! Kaj se bo zgodilo, če ne bo želel oditi? – TOPNEWS.si

Vir iz Bele hiše razkriva: Razmišlja se, kdo bo Trumpu povedal, da je konec! Kaj se bo zgodilo, če ne bo želel oditi?

Vir iz Bele hiše razkriva: Razmišlja se, kdo bo Trumpu povedal, da je konec! Kaj se bo zgodilo, če ne bo želel oditi?

Sčasoma se demokratski predsedniški kandidat Joe Biden vedno bolj prepričljivo približuje zmagi v predsedniški tekmi, sedanji ameriški predsednik Donald Trump pa se s tem dejstvom vse težje spopada.

Po poročanju lokalnih medijev naj bi Trumpovi tesni sodelavci razmišljali, kdo mu bo povedal, da je konec, da je volitve izgubil in da ni več možnosti za zmago.

Po poročanju ameriškega MSNBC naj bi bila Trumpova hči Ivanka in njen mož Jared Kushner prva favorita za to vlogo.

“Nihče mu noče povedati resnice,” je dejal dopisnik MSNBC iz Bele hiše, ki se je skliceval na vir blizu Trumpa.

“To je tema, ki jo v teh dneh preigravajo najbližji Trumpovi sodelavci. Niso prepričani, kdo je prava oseba, ki mu bo povedala resnico. Omenili so Kushnerja, nekoga, kot je Ivanka Trump, a še vedno ne vedo, kdo ga bo spravil v resničnost,” je povedal neimenovani vir.

Trump po poročanju lokalnih medijev ne namerava priznati poraza, četudi bi prepričljivo izgubil.

Veliko je tudi ugibanj o tem, kaj se bo zgodilo, če Trump res ne bo hotel zapustiti Bele hiše. Verjame se, da bo ta naloga zaupana tajni službi in ameriškim marincem.”

Ne bi smelo biti dramatično, da bi ga spravili iz Bele hiše,” je dejal David Axelrod, ki je delal kot Obamin višji svetovalec.

Bidnovo osebje pravi, da jih to ne skrbi preveč.

Tiskovni predstavnik Bidnovega štaba Andrew Bates je dejal: “Kot smo povedali 19. julija, bo ameriško ljudstvo odločalo o teh volitvah. In ameriška vlada je popolnoma sposobna pospremiti prestopnike iz Bele hiše.”

COMMENTS

Wordpress (0)