(VIDEO) Kako je Marijan Pojbič pred kamerami polemiziral z novinarji POP TV-ja, in RTV-ja, češ da je NPU prevzela “Janševa izbranka” Petra Grah Lazar – Glede svojega nastopa v DZ-ju ob interpelaciji proti Alešu Hojsu pa Pojbič meni, da ni šlo za politični pritisk – TOPNEWS.si

(VIDEO) Kako je Marijan Pojbič pred kamerami polemiziral z novinarji POP TV-ja, in RTV-ja, češ da je NPU prevzela “Janševa izbranka” Petra Grah Lazar – Glede svojega nastopa v DZ-ju ob interpelaciji proti Alešu Hojsu pa Pojbič meni, da ni šlo za politični pritisk

(VIDEO) Kako je Marijan Pojbič pred kamerami polemiziral z novinarji POP TV-ja, in RTV-ja, češ da je NPU prevzela “Janševa izbranka” Petra Grah Lazar – Glede svojega nastopa v DZ-ju ob interpelaciji proti Alešu Hojsu pa Pojbič meni, da ni šlo za politični pritisk

Novinarji so bili danes fokusirani na imenovanje novo v.d. direktorice “slovenskega FBI”. Zato so v parlamentu zbirali odzive politike na imenovanje Petre Grah Lazar za v.d. direktorice Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU). V opoziciji so prepričani, da gre za podrejanje tega organa politiki medtem, ko v koalicijskih strankah pri imenovanju ne vidijo problema.

Potem ko je pred slabim tednom s položaja direktorja NPU odstopil tudi zadnji vršilec dolžnosti direktorja Uroš Lepoša, je danes vodenje Nacionalnega preiskovalnega urada prevzela Grah Lazarjeva. Grah Lazarjeva bo NPU vodila kot vršilka dolžnosti, danes je že prevzela delo.

Da na NPU “vse poteka, kot je treba”, pa je prepričan poslanec SDS Marijan Pojbič, ki je sicer v razpravi o interpelaciji proti notranjemu ministru Alešu Hojsu seciral dogajanje znotraj NPU. Čeprav je takrat z imeni in priimki imenoval posamezne kriminaliste v NPU-ju, ki naj bi bili “agenti SD-ja in LMŠ-ja”, in ki naj bi preganjali samo stranko SDS, pa je Pojbič bil danes zelo zadržan pri komentarju glede imenovanje Petre Grah Lazar za v. d. direktorico Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU).

Pojbič je izrazil prepričanje, da gre pri imenovanju Grah Lazarjeve za rešitev, ki je v tem trenutku potrebna, da na NPU “vse stvari potekajo tako, kot je treba, in da delajo v skladu z zakoni in pooblastili”.

Na vprašanje, kako komentira dejstvo, da gre že za četrto spremembo na vrhu NPU v zadnjega pol leta, je odgovoril, da je to vprašanje za v. d. generalnega direktorja policije Andreja Juriča in nato za notranjega ministra Aleša Hojsa.

Marijan Pojbič je “prepričan, da spremembe nimajo političnega ozadja”. “Jaz moram reči, da na to vprašanje zelo težko odgovorim, ker to je stvar direktorja policije in jaz mislim, da so oni našli najboljšo rešitev, ki je v tem trenutku potrebna, da vse stvari tam potekajo tako, kot je potrebno, in da delajo v skladu z zakoni in z vsemi tistimi pooblastil, ki jih imajo”.

Na ugotovitev novinarja POP TV-ja, da je to že četrta rešitev v zelo kratkem času, je Pojbič dejal: “Spoštovani gospod Božič, jaz bom rekel takole. Taka vprašanja je treba postaviti direktorju policije, pa šele potem ministru. Mislim da je to stvar direktorja policije”.

Javnosti je ostal v spominu Pojbičev nastop na interpelaciji proti notranjemu ministru Alešu Hojsu (Pojbičev nastop iz 18. septembra objavljamo spodaj v celoti). Pojbičeve navedbe, predvsem glede imen konkretnih kriminalistov, ki so delali na primerih, povezanih s stranko SDS, kar so kriminalisti prijavili vrhu policije, češ da razumejo to kot politični pritisk in napad na njihovo delo, pa je Pojbič komentiral: “Glejte, jaz mislim, da poslanec ima pravico v državnem zboru povedati tisto, kar misli, ne glede na to, za kateri organ gre. Ni pa to noben politični pritisk, temveč samo poskus obveščati javnost. Če že skozi medije to ne pride do tistih informacij, ki jih pač dobi iz kateregakoli področja naše drage domovine. Se pravi, ali je to iz vrst policije, ali je to iz vrst katerikoli drugih organov. V glavnem ima pravico povedati tisto, kar misli, in ne vidim nobenega razloga, da bi bil to kakršenkoli politični pritisk na kogarkoli. Zato imamo organe, zato imamo ministra, zato imamo direktorja policije, in oni so tisti, ki morajo postavljati te stvari tako, kot morajo stati v skladu z zakoni in ustavo.”

Na novinarsko vprašanje, da torej, ne gre za politično nastavitev gospe na NPU Pojbič pravi: “Jaz moram reči, osebno mislim, absolutno sem prepričan, da ne gre za politično nastavitev. Sam sem popolnoma prepričan”.

Na vprašanje, ali pozna Petro Grah Lazar, je Pojbič dejal, da ne. “Nobenega od teh ljudi ne poznam. Ampak so me ljudje opozorili na to, nekateri tudi zaposleni znotraj teh organov, da pač neke stvari tam ne štimajo. In jaz sem samo to opozoril in čisto nič drugega. Nobenega pritiska in to še enkrat, oprostite, je stvar direktorja”.

Na vprašanje novinarja POP TV, da je bila gospa vendarle na pogovoru pri gospodu Janši. Če bi se to dogajalo pod kakšno drugo vlado, bi verjetno rekli, da je to nenavaden kadrovski prijem, je Pojbiča provociral novinar.

Marjan Pojbič: “Gospod Božič, moram vam povedati iskreno, da o tem nič ne vem. Prvič slišim, da je temu tako. To se pravi, da vi novinarji očitno veste več kot pa jaz, kot poslanec te stranke. Na žalost se opravičujem, ne znam na to odgovoriti, in tudi ne vem in to prvič slišim,” je zaključil Pojbič. Na poročanje POP TV-ja, da je “NPU prevzela Janševa izbranka Petra Grah Lazar”, se je na tviterju odzval tudi Janez Janša, ki je napadel POP TV “kot najmočnejšo opozicijsko stranko”

Vodja poslanske skupine DeSUS Franc Jurša sicer meni, da ima vlada možnost, da izvede spremembe v policiji. “Ali je to tudi legitimno in ali je v redu, pa vam v tem trenutku ne vem povedati, saj ne poznam strokovnosti nove osebe,” je dejal. Izkušnje iz preteklih let sicer po njegovih besedah kažejo, “da so take stvari vedno vezane na politiko”.

Vodja poslanske skupine LMŠ Brane Golubović izraža obžalovanje, da je pozornost vlade v tem trenutku usmerjena v “podrejanje podsistemov preko kadrovanj v nadzorstvene, represivne in druge organe”. Bolje bi bilo, da bi se vlada usmerila v zagotavljanje kadrovskih zmogljivosti v zdravstvu, predvsem pa v graditev zaupanja do ukrepov, ki jih sprejema ob drugem valu okužb s korona virusom, je dejal.

“NPU je institucija, ki mora biti zelo neodvisna od vsakodnevne politike, ker se tam preverjajo najpomembnejše negativne zgodbe v tej državi. Zato nikakor ni dobro, da smo v tako kratkem času zamenjali vodstvo NPU-ja s tremi ljudmi,” je dejal vodja poslanske skupine SD Matjaž Han.

V Levici po besedah vodje poslanske skupine Mateja T. Vatovca ocenjujejo, da gre pri menjavah na NPU-ju za “energično lomastenje po institucijah, kot je NPU” .Menjave vidi kot nekakšno iskanje kandidata na vrhu NPU, ki bo popolnoma poslušen predsedniku vlade in notranjemu ministru. Očitno je, da noben od trenutnih vodij NPU-ja ni bil dovolj poslušen ali pa prilagojen temu, kar si želi SDS, se pravi pri pritiskih na preiskave, na policijo. Tako da vidimo predvsem to kot neko iskanje kandidata, ki bo popolnoma poslušen Janezu Janši in ministru Hojsu. In iz tega vidika je seveda problematično, da se tudi govori o tem, da gre za osebo, ki bi naj bila tudi prijateljsko povezana s predsednikom vlade in Rokom Snežičem, znanim utajevalcem davkov. Tako da iz tega vidika je to samo še eden izmed dokazov, kaj ta vlada počne. Se pravi, rušiti vse institucije in si jih podrediti zato, da ne bi preiskovale, da ne bi gledale tam, kjer se pač dogajajo nečedni posli, ki jih pri tej vladi ne manjka,” tako poslanec Tašner Vatovec.

Vodja poslanske skupine SAB Maša Kociper zamenjave označuje “ne samo kot najbolj brutalno kadrovanje v zgodovini NPU, ampak tudi kot eno najbolj brutalnih kadrovanj v zgodovini države”. “To, da govorimo o četrtem človeku v pol leta, verjetno pove več kot tisoč besed,” je dejala. Prepričana je tudi, da ljudje po dveh mesecih ne odstopajo iz osebnih razlogov kar tako, pač pa zaradi pritiskov politike.

Nastop Marijana Pojbiča na interpelaciji proti notranjemu ministru Alešu Hojsu 18.septembra 2020 :

Hvala lepa, spoštovana gospa podpredsednica.

No, najprej moram povedati sam, da Aleša Hojsa, ministra za notranje zadeve, podpiram. Podpiram ga zaradi tega, ker je človek dejanj, ki ga ni možno imeti za marioneto, ker svoje delo opravlja odgovorno, strokovno in kvalitetno. In prav to je med drugim tudi razlog, da marsikoga, ki je spisal to interpelacijo, ki ni namenjena niti približno ministru Hojsu, ampak gre za zaščito posameznih interesnih skupin, ki so podaljšana roka določenih političnih opcij, in to je SD in LMŠ.

In danes med drugim, ko sem poslušal gospoda Nemca, ko je govoril, da naj gospod minister naj se začne, če bi že želel, reševati probleme v policiji, ki so. Torej v ministrstvu, ne, govorim, policiji v ministrstvu, da naj spiše zakonodajo, ki bo postavila stvari, če sedaj seveda te stvari niso dobro postavljene. Jaz se tu z njim strinjam in nimam nobene težave, vendar v tistem trenutku, ko se pa začne izvedba zakona, in to so dejstva, pa o tem odločajo ljudje. In ti lahko napišeš zlati zakon, če ga dobijo napačni ljudje, ki imajo politične povezave, v roke, ga bodo zlorabljali. In to se je vseskozi do sedaj dogajalo. Tisoč in en dokaz imamo, da je temu tako. Ker bom se kasneje malo navezal na določena imena in priimke, ker sem si tudi nekaj zapisal. Je prav, da ta uvod naredim.

In dejstvo je, da noben zakon ne bo rešil ključnega problema, če za tem ne stojijo pošteni, odgovorni in v teh organih nepolitično opredeljeni ljudje. In danes je gospod Aleš Hojs večkrat pokazal eno sliko, kjer vidimo kam spadajo določeni ljudje, ki bi morali biti absolutno, absolutno nestrankarski in pravični in pošteni. In če potem gremo pogledati po vseh teh zadevah in recimo, o NPU je bilo veliko besed danes izrečenih in tudi jaz se bom nanj navezal, kdo je ustanovitelj NPU. Aleš Zalar in Katarina Kresal. Pa si morda damo postaviti vprašanje, zakaj se je to naredilo. Bom potem poskušal skozi stvari, ki jih imam pa skozi imena in priimke malo obrazložiti zakaj to govorim. Podoben primer smo imeli proti korupcijsko komisijo. Se spomnite gospoda Kosa, ko je bil predsednik komisije, se spomnite malo stvari kaj se je vse dogajalo in sedaj se v podrobnosti teh stvari ne bom spuščal. In jaz vem, da danes ta interpelacija nima nobenega zdravega temelja na katerem bi lahko stala. Aleš Hojs, gospod minister, je danes siciral do vejice in pike, obrazložil, argumentiral čisto vse od A do Ž, vendar seveda, če je ta interpelacija ideološke narave, kar je, potem ti lahko rečeš karkoli hočeš in nič ne vzdrži. Se pravi, lajaš na luno, ko govorim o argumentih. Vi, tisti, ki ste interpelacijo spisali, pa sedite na ušesih namensko. Sedaj pa, drage kolegice in kolegi, kot sem že povedal, da je ta interpelacija danes proti ministru Hojsu, to ni interpelacija, ampak to je po moji oceni seja za zaščito levičarskih povezav na NPU. Zakaj menim, da je NPU tako pomembna predvsem za stranke LMŠ in SD? Zato, ker je v NPU 90 % kadrov njihovih in delajo samo na tem, da jih zaščitijo. LMŠ in SD imata na NPU protektorat. Njim se tam ne more zgoditi nič. Njihove rabote, ne bom rekel točko kakšne, so z njihove strani dovoljene. Poglejte si samo recimo, Matjaž, prej si ti danes govoril, sem ti rekel, da te bom omenil, kako si lahko ti poslanec Državnega zbora, na drugi strani pa imaš podjetje ali pa tvoja žena, ki posluje z državnim podjetjem. Če to ni problematično, zame je to problematično. Se pravi, tvoja povezava, tvoja funkcija v Državnem zboru je politična, velikokrat, dosti koristi temu, da bi verjetno ta posel obdržiš ali ga pa lahko še nadgradiš. Jaz ne trdim, da je temu tako, ampak jaz predpostavlja, da to ni moralno, da je to nesprejemljivo. Jaz ne bi imel nobenega problema, če bi ti deloval s privatnimi podjetji, ne pa z državnimi. In potem kolikor vem, imate v Petrolu SD veliko večino, vseh ključnih ljudi, in potem je tukaj logično, da je potem stanje tako kot je, in da se stvari tako odvijajo kot se odvijajo. In potem mi nekdo govori, da to ni politična zgodba, da politika s tem nima nič. Seveda ima. Predstavniki tukaj notri ste podaljšane roke ali so pa so oni tisti tam nekje podaljšane roke te ekipe, ki sedi tukaj v parlamentu in to ni prav. Pomislite, da je Vlada Marjana Šarca za direktorja NPU, to vemo vsi, imenovala Darka Muženiča. Veste sami, da je delal na Uradu za preprečevanje pranja denarja v času, ko je Iran pral denar v NLB za teroriste. In ta gospod Muženič je poskrbel, da je Iran lahko to mirno počel. Nobenega problema, nič se ni razkrilo, nič se ni zgodilo, zato je na tisti funkciji. Se spomnite kaj je ugotovila Logarjeva preiskovalna komisija? Poročilo je bilo soglasno sprejeto in poslano na NPU kjer pa je bil direktor. Kdo? Darko Muženič. Kaj se je zgodilo? Nič. Nič. Logično, saj je obravnaval samega sebe, Darko Muženič. In Darko Muženič, domnevno je Darko Muženič imel kot direktor NPU direktno povezavo tudi z Damirjem Črnčcem in to povezavo naj bi imel še danes. Zato se tako krčevito LMŠ in SD borita, da bi se ti njihovi centri moči, ki so veste iz katerega dela prihajajo, iz ozadja, obdržali. In da bi se kadri tisti isti tam obdržali. To je cilj. In tudi interpelacija je danes gre v to smer. Da dokazujete, zakaj gre. Da oni so nedotakljivi, nikomur se ne sme nič zgoditi, nikogar se ne sme zamenjati.

Minister mora imeti zvezane roke. On lahko pride tja samo, ko nekdo, ki pride tja pa pogleda levo in desno, nima pa pravice niti reči nič, niti napisati nič nikomur karkoli, dodati in tako dalje. Seveda taki ministri so super bili doslej, gospod Poklukar, ki je bila popolna marioneta. Malo se spomnite na LMŠ-ju kakšne so bile njegove predhodne kvalitete. Ampak ne bom jaz tisti, ki bom govoril o tem, koliko je bil sposoben in koliko ni bil. Je pa bil marioneta, to je pa dejstvo. O tem pa ni dileme.

Domnevno je, Darko Muženič na NPU tudi vodja skupine, ki je specializirana za pregon desnih politikov. Posebno pa stranke SDS. To je neverjetno. Govorim domnevno. Ampak je to neverjetno. / nerazumljivo/ se marsikaj sliši. Potem je pa to zelo veliko škandal in veliko politično vprašanje. To skupino, poleg Darka Muženiča, naj bi sestavljal še David Antolović, Mitja Gregorc, Tina Pahor in Mark Košir.

Tina Pahor je bila že med kriminalisti, ki so v primeru Šircelj želeli zaseči server na SDS-u. V času petkovih kolesarskih protestov je bila skupaj z nekaterimi sodelavci opažena med kolesarjenjem proti vladi in potem na pijači v enem izmed ljubljanskih lokalov.

Zdaj pa vas vprašam. Je to za vas nepristranska kriminalistka? Sprašujem vas, ali je to za vas nepristranska kriminalistka? In nekdo govori, da nimamo nobenih povezav. Zato pa ju SD in LMŠ branita. Logično. Zaradi interesa. Potem David Antolović. Namestnik direktorja NPU-ja je znan po tem, da naj bi bil posebni agent za SDS. To je neverjetno. To je politična policija. To ni več policija, ki bi lahko rekel, da je to je neverjetno.

Potem zanimivo, papirje proti Zdravku Počivalšku, za hišne preiskave naj bi podpisoval kar na dopustu. Neverjetno, resnično neverjetno. Mitja Gregorc je eden tistih kriminalistov na NPU domnevno, preko katerega potekajo informacije na portal Necenzurirano. Naj bi imel direktno povezavo z Vesno Vukovič in Primožem Cimermanom. Cirmanom, se opravičujem. Mitja Gregorc naj bi bil tudi eden izmed tistih, ki so prejšnji teden napisali anonimno ovadbo proti Alešu Hojsu, Francu Kanglerju in Ladu Bradaču. Neverjetno kakšna naključja, sama naključja.

Kriminalist NPU-ja Mitja Gregorc, pa naj bi imel tudi popoldanski s. p., saj se ukvarja z izvršbami in nepremičninskimi posli. Več pravnih strokovnjakov, če se verjetno malokdo spomni nazaj je že dejalo, da je to sporno, vendar zanj to ni problem, saj je na pravi levi strani in lahko tu počne kar hoče.

Najbolj zanimivo pri tem pa je, zakaj si je kriminalist Mitja Gregorc spremenil priimek? Prej je bil namreč Mitja Milojević. Ali se koga ta človek boji? Ali se je komu zameril ali pa se preprosto sramuje svojega porekla. Ne vem, vprašanje je to. Vprašanje je tudi za nas, ker je na tako pomembni poziciji. Kriminalist NPU-ja Marko Košir preiskuje Mateja Tonina, kjer je kot predsednik KNOVS-a pripravil poročilo glede arbitraže, ki je bilo soglasno sprejeto na KNOVS-u. Kaj je Tonin, povejte, tam naredil narobe? In recimo kaj ima ta Marko Košir preiskovati poslance zaradi njihovega glasovanja? To vas sprašujem. Ali vam to nič ne pove? Celi kup je takih stvari indicev, ki so problematični, ki so nesprejemljivi za demokracijo. Zato, spoštovani kolegice in kolegi, je danes ta interpelacija, zato je danes ta interpelacija. Zato, da branite vaše povezave na NPU, zato, da branite vaše kriminaliste. Zato, da branite Darka Muženiča, Davida Antolovića, Tino Pahor, Marka Koširja in Mitjo Gregorca. Vsi ti pa domnevno delujejo pod dirigentsko palico, vemo vsi koga, ki ga v LMŠ zelo dobro poznajo Damirja Črnčca. Za Matjaža nimam kaj reči, ker sem ga danes poslušal v njegovih razpravah, na začetku, ko bo moral govoriti 30 minut, predstaviti interpelacijo, je govoril 10 minut ali koliko samo, se pravi potem je njegova sposobnost jasna, da bi to zgodbo pripeljal do te točke sem prepričan, da po moji osebni oceni tega on sam ni sposoben narediti, ni. In po mojem je tudi on ena sluga, po moji osebni oceni Damirja Črnčca. Najhuje pa se mi zdi, da je vprašanje, če sam se tega sploh zaveda, to se mi zdi pa še hujše. Ali ni zanimivo, kolegice in kolegi, da vse kar se dogaja na NPU in v policiji najprej vedno objavi portal Necenzurirano, novinarja Primoža Cirmana in Vesna Vukovič? Ali ni zanimivo, da se je portal Necenzurirano pojavil nekaj tednov pred oblikovanjem Janeza Janše? Ali ni zanimivo, da ta portal nima nobenih oglasov, stalno pa objavlja članke sveta 24 in Reporterja? Ne, ni zanimivo. Gre najverjetneje za družbeno politična delavca Cirmana in Vukovičevo, ki ne znata in ne želita pojasniti od kod oziroma kje se financirata, od kje se financira njun portal. Danes je bilo ogromno, ogromno besed povedanih na račun ultra desničarske Nove TV in tako dalje, sem poslušal, saj zaradi tega sem tudi nekaj stvari umestil. In to kar sem danes slišal kako, kakšne žalitve za ta TV, se mi zdi, da enostavno ne živimo v istem svetu, se pravi nekdo, katerikoli napiše karkoli drugačnega ali pa pove karkoli po resnici je skrajno škodljiv za vašo elito in absolutno mora biti tako kot polit komisarji določijo kaj lahko pride v javnost in kaj ne, tako kot to delajo na RTV1, tako kot delajo to na POP TV, tako kot to dela Dnevnik, tako kot to dela Delo, tako kot dela Večer, tako kot dela Mladina. In danes sem, Barteli ali kako je že, ne, Bateneli – kako je – Bandelli, se opravičujem, Bandelli, poslušal, ko je bral en članek iz Mladine, pa še niti vprašal ni, ko je ta papir vzel v roke, ki je neuporaben. Kdo Mladino financira, iz kakšnega naslova se financira in kdo je glavni urednik? Repovž. Ga poznate? Ali mogoče nima nič z SD-jem pa s to /nerazumljivo/ nič? In ko tisti papir dobiš v roke, pa ti mora biti slabo, to te mora biti sram, da kdo sploh kaj takega napiše. Same laži na kubik, ne na kvadrat. Noro, glejte, ko to bereš. In potem nekdo to uporabi za svoje gradivo, razpravo v Državnem zboru in to poskuša pamet soliti in tako dalje, da ti je slabo. Glejte, jaz bi morda zdaj poskušal počasi zaključit, pa se mi zdi prav, da minister in policija, o tem, ko sem govoril tudi o tem, necenzuriranem portal, in Furs, prosim, da to pogledajo in da ugotovijo, od kod se ti ljudje financirajo, od kod se ta portal financira? Nekje mora bit nek razlog, saj ne moreš ti, delovat, če nimaš nobenih finančnih, nobenih prihodkov in to danes javno prosim, da se to zgodi. Pozivam policijo in pozivam Furs – da se preišče, od kod tem ljudem denar? Od kod je žena od tega gospoda, ne bom zdaj še enega imena in priimka govoril, nekomu, možu, posodila ne vem koliko milijonov denarja? Od kod ji denar? In tako dalje in tako dalje.

Glejte, vsi smo danes vseskozi ugotavljali, da se je zgodilo veliko, veliko svinjskih stvari v naši družbi, tako, kot smo govorili o tem pranju iraškega denarja, potem, iranskega denarja, potem kraje pri prodaji žilnih opornic in tu se vidi, nekdo nekoga ščiti, vseskozi, in vse se vrtijo skozi isti ljudje. In na vse te ključne pozicije so vedno postavljeni isti ljudje, ki ščitijo, da se čisto nič ne zgodi, da nobena zgodba ne dobi epiloga. In, ko se dotakne te strukture, kdorkoli, ali je to sedanji minister ali kdorkoli drugi, potem je vik in krik in potem je treba »interpelirat« človeka. Potem je treba vse ustavit, da se to slučajno enkrat ne bi pripeljalo do konca.

Jaz upam, spoštovani gospod minister, da boste vi z svojo avtoriteto, z svojo odgovornostjo, pa v okviru, seveda, svojih zakonskih pooblastil, storili vse in nadaljevali to pot, ki ste si jo začrtali. Imate mojo popolno podporo in da se enkrat stvari postavijo na svoje mesto, da bomo imeli resnično te organe, takšne, ki ne bodo izbirali med našimi in vašimi, temveč bodo pripeljali do tistih vrat, od rešetk, vse tiste, ki zlorabljajo sistem. Zlorabljajo politiko, zlorabljalo levičarsko politiko ali pa katerokoli drugo politiko. To se mi zdi pomembno, to se mi zdi nujno in jaz vem, da bo še veliko napadov, veliko problemov, veliko težav, na tej poti, vendar, ta Vlada in ta vladna koalicija se je odločila, da želi delati drugače, predvsem v korist ljudi, ne pa v korist posameznih, ozkih privilegiranih skupin.

Zato, spoštovani gospod minister, imate mojo popolno podporo.

COMMENTS

Wordpress (0)