(VIDEO) Trump še naprej napada: Kamalo Harris označil za pošast, nato pa Kitajski sporočil, da bo plačala visoko ceno za korono – TOPNEWS.si

(VIDEO) Trump še naprej napada: Kamalo Harris označil za pošast, nato pa Kitajski sporočil, da bo plačala visoko ceno za korono

(VIDEO) Trump še naprej napada: Kamalo Harris označil za pošast, nato pa Kitajski sporočil, da bo plačala visoko ceno za korono

Ameriški predsednik Donald Trump, odkar je zapustil vojaško bolnišnico “Walter Reed”, kjer se je zdravil zaradi virusa korone, se še naprej aktivno oglaša na svojem najljubšem družbenem omrežju Twitter, pa tudi na splošno v javnosti.

Včeraj je nasprotnico, senatorko Kamalo Harris, ki bi lahko postala prva podpredsednica ZDA, dvakrat označil za “pošast”.

“Vse, kar reče, je laž. Pence jo je uničil,” je dejal Trump po soočenju podpredsedniških kandidatov Kamale Harris in Mika Penca.

Harrisova, prva afroameriška kandidatka, je med razpravo večkrat napadla vladno upravljanje krona krize, ki jo je označila za “največji poraz vseh predsedniških uprav v zgodovini države”.

Trump jo je označil tudi za “komunistko” in jo obtožil, da “želi odpreti meje, da bi morilci in posiljevalci lahko vstopili v njihovo državo”.

Posebno sporočilo Kitajski

Donald Trump je nagovoril javnost, zlasti starejše Američane, in mimogrede Kitajcem zagrozil, da bodo plačali za “izpust koronavirusa v svet”.

“Svojim najljubšim ljudem na svetu, starejšim. In jaz sem starejši, vem, da tega ne veste, tega nihče ne ve, ni vam treba povedati, ampak tudi jaz sem starejši.
Napredujemo v boju proti tej strašni bolezni, ki nam jo je poslala Kitajska. Kitajska, ki bo za to plačala visoko ceno,” je uvodoma v svojem nagovoru dejal Trump.

COMMENTS

Wordpress (0)