Trump ostro kritiziral Fox News: Nehvaležneži, pozabili so, kdo jim je pomagal – TOPNEWS.si

Trump ostro kritiziral Fox News: Nehvaležneži, pozabili so, kdo jim je pomagal

Trump ostro kritiziral Fox News: Nehvaležneži, pozabili so, kdo jim je pomagal

Predsednik Donald Trump se je spravil nad televizijo Fox News z očitkom, da je nehvaležna.

“Letel sem z letalom Air Force One v veliko zvezno državo Texas, kjer sem ravnokar pristal. Čudovito je gledati@FoxNews, kako drugačni so kot pred štirimi leti. Celo niti gledljivi niso. Popolnoma so pozabili, kdo jih je spravil tja, kjer so!” je zapisal ameriški predsednik Trump na twitterju.

Kritizira ankete, v katerih zaostaja za tekmecem Bidnom

Trump pogosto gostuje na ‘prijateljski’ televiziji Fox News v jutranjem šovu Fox & Friends in se lahko zanaša na konzervativno mrežo v večernih oddajah, kjer lahko promovira svoje ideje, nikoli pa ne sodeluje v dnevnem programu omenjene televizije, ki si prizadeva biti nekoliko bolj zmeren.

Svoj tvit o Fox Newsu je objavil v sredo v času kosila po pristanku v Teksasu, sicer žarišču pandemije covida-19, da bi v svojem oporišču zbral denar republikancev za novembrske predsedniške volitve.

Ni jasno, kaj natančno je Trumpa vznemirilo v programu Fox Newes, znano pa je, da ameriški predsednik v zadnjem času nenehno kritizira ankete, ki jih vztrajno objavlja Fox News, v katerih zaostaja za demokratičnim kandidatom Josephom Bidenom, s katerim se bo spopadel za nov predsedniški mandat.

COMMENTS

Wordpress (0)