(VIDEO) Kako so se medsebojno “obdarili” mladinci SD-ja in SDS-a pred sedežem Janševe SDS na Trstenjakovi – TOPNEWS.si

(VIDEO) Kako so se medsebojno “obdarili” mladinci SD-ja in SDS-a pred sedežem Janševe SDS na Trstenjakovi

(VIDEO) Kako so se medsebojno “obdarili” mladinci SD-ja in SDS-a pred sedežem Janševe SDS na Trstenjakovi

Mladi forum SD je danes ob 15:25, simbolnem času pričetka terorističnega napada pred devetimi leti na Utoyi na Norveškem, predal DVD s filmom Utøya, 22. julija, na sedežu stranke SDS na Trstenjakovi ulici, kjer so jih pričakali člani Slovenske demokratske mladine.

Za tako “pot” so se odločili, “ker se predsednik vlade in SDS v svojem delovanju in razpihovanju sovraštva naslanja na boj proti “kulturnemu marksizmu”, kar je v manifestu uporabljal norveški terorist Breivik, ki je pred 9-imi leti hladnokrvno ubil 77 ljudi, večinoma otrok”.

https://twitter.com/antibirokrat/status/1285954741902684160

Srečanje je bilo vljudnostno, saj so tudi člani Socialdemokratske mladine “obdarili” člane mladega foruma SD-ja s platneno vrečo, v kateri so bile knjige. Kakšna je bila njihova vsebina nismo uspeli natančno izvedeti. Kot je bilo mogoče razbrati iz pogovora, pa naj bi dokazovale, da je SDS tudi proti fašizmu. Ali je bila med njimi tudi kakšna knjiga predsednika stranke in vlade Janeza Janše, ne vemo.

Janez Janša je danes na twitterju zapisal: “Spominjamo se žalostne obletnice masakra v Utoyi 22. julija 2011. Naj njihove duše počivajo v večnem miru.”

https://twitter.com/JJansaSDS/status/1285875922567155713
https://twitter.com/antibirokrat/status/1285954741902684160

Janez Janša je nedavno na spletni konferenci dejal, da je kulturni marksizem glavni sovražnik Evrope in največja grožnja za Evropsko unijo. Janša je nastopil kot gost pogovora z naslovom “Necenzurirana Evropa” skupaj ob madžarskem premierju Viktorju Orbanu, srbskem predsedniku Aleksandru Vučiću ter francoskem evroposlancu iz vrst desnosredinske Evropske ljudske stranke (EPP), Françoisu-Xavierju Bellamyju.

“V komunističnem manifestu je pisalo, da je za ustvarjanje novega sveta treba razgraditi narod, družino, zasebno lastnino, zasebno šolstvo in religijo. To se sedaj dogaja preko množičnih medijev, kulturne industrije, nekaterih političnih strank,” je na twitterju po okrogli mizi zapisal Janez Janša.

To je sprožilo številne odzive v slovenski javnosti in politiki, predvsem pri SD-ju in Levici.

COMMENTS

Wordpress (0)