Del voznega parka GEN-I odslej tudi električna kolesa in skuterji – TOPNEWS.si

Del voznega parka GEN-I odslej tudi električna kolesa in skuterji

Del voznega parka GEN-I odslej tudi električna kolesa in skuterji

GEN-I kot aktivni zagovornik zelene transformacije poleg osnovnih dejavnosti trgovanja in dobave energentov za svoje kupce razvija tudi storitve, ki jim omogočajo zniževanje ogljičnega odtisa in prehod v CO2 nevtralno delovanje. Že pred časom so se odločili, da bodo zeleno preobrazbo spodbujali z lastnim zgledom, ki ga krepijo na različnih področjih. Ena od njih je trajnostna mobilnost, v smeri katere so naredili nov velik korak. Svoj vozni park so okrepili z električnimi kolesi in skuterji, ki so na voljo njihovim zaposlenim.

Z e-kolesarnicami so zaposlenim razširili možnost zelenih službenih poti v bližini njihovih poslovnih enot in jim hkrati ponudili v celoti digitalizirano uporabniško izkušnjo trajnostne mobilnosti. Mikro vozni park so namreč skupaj z obstoječim voznim parkom električnih avtomobilov povezali z aplikacijo, prek katere lahko zaposleni enostavno načrtujejo uporabo e-vozil in svojih poti.

V GEN-I se zavedajo, da pot do razogljičenja družbe vodi tudi prek strmih klancev, a z odgovornostjo in predanostjo zelenim rešitvam lahko skupaj dosežejo cilj. Kako se bodo njihovi zaposleni odslej vozili v njegovi smeri, so predstavili v pričujočem videu.

COMMENTS

Wordpress (0)