(VIDEO) Malo je manjkalo pa bi jih Jože Tanko sinoči fasal na odprti sceni – Zakaj je Matjaž Nemec sinoči vstal s klopi in stopil proti Jožetu Tanku, podpredsedniku parlamenta? – TOPNEWS.si

(VIDEO) Malo je manjkalo pa bi jih Jože Tanko sinoči fasal na odprti sceni – Zakaj je Matjaž Nemec sinoči vstal s klopi in stopil proti Jožetu Tanku, podpredsedniku parlamenta?

(VIDEO) Malo je manjkalo pa bi jih Jože Tanko sinoči fasal na odprti sceni – Zakaj je Matjaž Nemec sinoči vstal s klopi in stopil proti Jožetu Tanku, podpredsedniku parlamenta?

Sinočnje zasedanje državnega zbora bo vsekakor ostalo še dolgo v spominu zaradi spora med Matjažem Nemcem(SD) in Jožetom Tankom(SDS), ki je vodil sejo državnega zbora. Potem ko mu je Tanko vzel besedo in izključil mikrofon je Matjaž Nemec vstal od mize in ostro startal proti podpredsedniku državnega zbora Jožetu Tanko in mu zabrusil: “Kako si lahko drzneš to narediti, pa kdo si misliš, da si”. Samo malo je manjkalo pa bi verbalni konflikt prerasel v fizičnega.

https://twitter.com/jelka_godec/status/1265262594937556993
https://twitter.com/edvardkadic/status/1265293642656296961

Matjaž Nemec je na tviterju zapisal: “Brez pravice do besede, brez besede za pravico. Utišali so demokracijo, ugrabili so državo. Predsednik DZ Igor Zorčič, do kdaj še boste dopuščali takšne kršitve?

Matjažu Nemcu je odgovoril kar Žan Mahnič preko tviterja: Ja, @IgorZorcic, do kdaj se bo dopuščalo takšne kršitve? @MatjaNemec ni imel prijavljenega poslanskega vprašanja @AnzeLog, zato ga je preko postopkovnega predloga hotel nekaj vprašat oz. mu sporočit. Groba zloraba poslovnika. Čestitke, @TankoJoze, za pravilno reagiranje!

Se je pa v DZ zgodil še en incident in sicer prav tako med predsednikom DZ-ja Igorjem Zorčičem in prav tako poslancem SD-ja Trčkom.

COMMENTS

Wordpress (0)