GEN-I ponovno prevzel primat pri oskrbi z električno energijo v Sloveniji – TOPNEWS.si

GEN-I ponovno prevzel primat pri oskrbi z električno energijo v Sloveniji

GEN-I ponovno prevzel primat pri oskrbi z električno energijo v Sloveniji

»Zaupanje je temelj za partnerstvo. Naši uporabniki vedo, da so vedno na prvem mestu,« je prevzem prvega mesta med tržnimi deleži dobaviteljev na maloprodajnem trgu komentiral dr. Robert Golob, predsednik uprave GEN-I.

Ljubljana, 28. april – GEN-I je največji dobavitelj električne energije na domačem trgu. Med vsemi je lani prodal največ električne energije končnim odjemalcem. Dosegel je največji, 18-odstotni delež na celotnem maloprodajnem trgu in tako po letu 2017 spet prevzel vodilni položaj.

GEN že četrto leto zapored ostaja krepko na prvem mestu tudi pri prodaji gospodinjskim odjemalcem, kjer ima 24,6-odstotni tržni delež. Podatki o tržnih deležih na maloprodajnem trgu, ki jih je objavilo Ministrstvo RS za infrastrukturo, dokazujejo, da se zaupanje potrošnikov v GEN-I povečuje, njegov položaj na trgu pa krepi.

»Zaupanje je temelj za partnerstvo. Naši uporabniki vedo, da so vedno na prvem mestu. V GEN-I že več kot deset let ponujamo zanesljivo oskrbo z električno energijo po najugodnejših cenah. Tudi ob izbruhu epidemije smo kot prvi dobavitelj cene električne energije takoj znižali za 15 odstotkov, zaradi česar smo danes z naskokom najugodnejši dobavitelj,« je dejal dr. Robert Golob, predsednik uprave GEN-I. Vsi odjemalci so znižane račune prejeli že za marec.

Marca je bil GEN-I ponovno izbran za najbolj zaupanja vredno blagovno znamko med ponudniki električne energije. Priznanje Trusted Brand 2020, ki ga je prejelo v eni od največjih evropskih potrošniških raziskav, je že sedmo, ki ga je GEN-I prejel kot zmagovalec med dobavitelji elektrike v Sloveniji.

Poleg tega, da je GEN-I znižal cene za 15% v času vladnih ukrepov, ostaja najcenejši tudi po obdobju znižanja cen. Spodaj primerjava rednih cenikov med največjimi dobaviteljev po obdobju znižanih cen.

 

COMMENTS

Wordpress (0)