Dragutin Mate: “Nikoli se nisem srečal s Tošićem” – TOPNEWS.si

Dragutin Mate: “Nikoli se nisem srečal s Tošićem”

Zahteva za objavo popravka članka "Incident – Je državni sekretar Franc Breznik z obiskom Izeta Rastoderja, lastnika Derby banane, naredil isto napako kot nekdanji notranji minister Dragutin Mate, ki naj bi na domu obiskal “balkanskega bojevnika” Dragana Tošića?"

Dragutin Mate: “Nikoli se nisem srečal s Tošićem”

Bil sem opozorjen na objavljen članek na vašem spletnem portalu, ki ste ga objavili danes 16.4.2020 in v prispevku omenjali moje ime. Ko sem sam pogledal na vaš spletni portal TOPNEWS.si sem na njem prebral članek s pompoznim naslovom “Incident- Je državni sekretar Franc Breznik z obiskom Izeta Rastoderja, lastnika Deby banane, naredil isto napako kot nekdanji notranji minister Dragutin Mate, ki naj bi na domu obiskal “balkanskega bojevnika” Dragana Tošića?” . V nadaljevanju članka pa ste zapisali tudi stavek “Ob tem se pojavlja zanimiva analogija z nekdanjim notranjim ministrom Dragutinom Matejem, ki naj bi v času, ko je bil notranji minister, imel stike z “Balkanskim bojevnikom” Draganom Tošičem.”

Nobena od teh trditev ne drži. Nikoli nisem bil na domu “balkanskega bojevnika” Dragana Tošića in nikoli nisem imel stikov z njim. Zato vas v zvezi s tem prosim,da v skladu z zakonom o medijih takoj ali v najkrajšem možnem času objavite demanti v enakem obsegu in v enakem fondu kot ste objavili omenjene dele teksta.

Navajam besedilo demantija.

“Kot minister za notranje zadeve nisem nikoli obiskal “Balkanskega bojevnika” Dragana Tošića na njegovem domu. Prav tako v času, ko sem bil minister za notranje zadeve nisem nikoli imel stikov z “Balkanskim bojevnikov” Draganom Tošićem. Tudi pred opravljanjem dolžnosti ministra za notranje zadeve in po opravljanju funkcij nisem nikoli bil na domu g. Dragana Tošiča. G. Dragana Tošiča osebno ne poznam z njim nisem in nimam nobenih stikov.”

S Spoštovanjem,

Dragutin Mate

COMMENTS

Wordpress (0)