Janezu Janši se dogaja “medijska državljanska vojna” – V bran Požarja vpoklicani tudi “rezervisti” – TOPNEWS.si

Janezu Janši se dogaja “medijska državljanska vojna” – V bran Požarja vpoklicani tudi “rezervisti”

Janezu Janši se dogaja “medijska državljanska vojna” – V bran Požarja vpoklicani tudi “rezervisti”

Razkritje Topnewsa.si o sanjskih plačilih državnih podjetij Bojanu Požarju, je vsaj sodeč po zapisih na Twitterju in očitno v nekaterih glavah povzročilo “izredno stanje v državi”.

Tako je Bojan Požar po razkritju afere na Twitterju zapisal, da “po tej epizodi ???, kar zadeva medije, nič več ne bo tako, kot je bilo, in da se ne bom več “držal nazaj”!” Sprašujemo se, kdo ga je doslej držal nazaj?

Predsednik SDS Janez Janša pa je v retvitu zapisal, kar da gre za “medijsko državljansko vojno”. “Drži. Medijska državljanska vojna prinaša veliko novega vedenja o zlizanosti #MSM z režimom”.

Danes je stanje še hujše. Tako Bojan Požar piše, da bo “po mnenju številnih poznavalcev” zato, ker so mediji razkrili njegove mastne zaslužke, kar padla vlada.

In če je vojna so vpoklicani tudi “rezervisti”:

V SDS-u celo zahtevajo razširitev jutrišnje seje KNOVS s točko: “močan sum zlorabe položaja s strani predsednika vlade Marjana Šarca in državnega sekretarja za nacionalno varnost Damirja Črnčeca v primeru zaposlitve uslužbenke na SOVI-i, kar naj bi bil nekakšen (“payback”) odgovor na medijska razkritja o politično – poslovnem modelu politika/novinarja Bojana Požarja.

Pri Bojanu Požarju, sodeč po njegovih zadnjih zapisih, lahko vidimo samo to, kako globoko lahko nekdo pade, potem ko je njegova kredibilnost v slovenski javnosti enaka ničli (0).

Tako je recimo današnje Požarjevo “veliko odkritje” z naslovom “STA ŠAREC IN DAMIR ČRNČEC GROBO ZLORABILA SOVO ZA SLUŽBO “LEPE N.”, ki naj bi odneslo vlado Marjana Šarca, šlo popolnoma mimo in ni imelo nikakršnega efekta v javnosti. Če je bil Bojan Požar doslej problem države zaradi plačljivih vsebin, je od zdaj naprej problem “desnice” oziroma tistih, ki ga branijo do konca. Njegovi zapisi so nekakšno tovarniško glasilo, ki prepriča samo še interno javnost.

COMMENTS

Wordpress (0)