(VIDEO) Vsi so gledali, kako se je nenadzorovano tresla: Angela Merkel končno pojasnila glede svojega zdravstvenega stanja! – TOPNEWS.si

(VIDEO) Vsi so gledali, kako se je nenadzorovano tresla: Angela Merkel končno pojasnila glede svojega zdravstvenega stanja!

(VIDEO) Vsi so gledali, kako se je nenadzorovano tresla: Angela Merkel končno pojasnila glede svojega zdravstvenega stanja!

Nemška kanclerka Angela Merkel je povedala, da se dobro počuti, le dva dni zatem, ko se je že drugič nenadzorovano tresla v javnosti, kar je povzročilo zaskrbljenost glede njenega zdravstvenega stanja.

“Prepričana sem, da bo ta reakcija minila, tako, kot se je pojavila,” je dejala Merklova na tiskovni konferenci na vrhu G20 v Osaki.

Kanclerko Angelo Merkel (64) so novinarji vprašali, ali lahko pojasni, zakaj se je tresla in, ali se je v zvezi s tem posvetovala z zdravnikom.

Odgovorila je, da čeprav razume takšna vprašanja, nima “ničesar posebnega za poročati – razen, da se počuti dobro”.

Spomnimo, v četrtek, nekaj ur pred odhodom na vrh G20, se je kanclerka v javnosti ponovno nenadzorovano tresla v Berlinu.

Zadeva je trajala približno dve minuti, kanclerka pa je držala roke prekrižane.

Le teden dni prej se je Merklova ob novem ukrajinskem predsedniku Vladimirju Zelenskem v Berlinu prvič v javnosti tresla, slednje pa so posnele kamere.

Kasneje je pojasnila, da je razlog za to dehidracija oziroma, ker ni spila dovolj vode, ko je stala na vročini.

Vladni vir je kasneje pojasnil, da se je kanclerka drugič tresla zaradi »psiholoških« razlogov.

“Spomin na incident prejšnji teden je povzročil sedanjo situacijo, zato lahko rečemo, da se je proces tokrat pojavil iz psiholoških razlogov,” so sporočili iz kanclerkinega kabineta.

COMMENTS

Wordpress (0)