(VIDEO) Nemško kanclerko Angelo Merkel na rdeči preprogi obšla slabost – TOPNEWS.si

(VIDEO) Nemško kanclerko Angelo Merkel na rdeči preprogi obšla slabost

(VIDEO) Nemško kanclerko Angelo Merkel na rdeči preprogi obšla slabost

Nemško kanclerko Angelo Merkel je obšla slabost, medtem ko je včeraj v Berlinu sprejela ukrajinskega predsednika Vladimirja Zelenskega.

Merklova je stala poleg Zelenskega na soncu, vojaški orkester je izvajal državno himno Nemčije in Ukrajine, nato pa se je kanclerka začela tresti.

Po poročanju agencije Associated Press je Merklova bila videti bolje, ko je z Zelenskim hitro prešla rdečo preprogo in vstopila v stavbo, kjer se nahaja njena pisarna.

Preden je vstopila, se je še ustavila, da bi pozdravila vojaški orkester. Kanclerka Merklova je kasneje na tiskovni konferenci dejala, da se počuti dobro.

“Od takrat sem popila vsaj tri kozarce vode, ki sem jih očitno potrebovala, in sedaj se počutim zelo dobro,” je dejala Merklova.

Uro po srečanju z Zelenskim je na skupni novinarski konferenci povedala, da sta se pogovarjala o dvostranskih vprašanjih in mirovnem procesu v Minsku.

Nemška kanclerka bo naslednji mesec praznovala 65. rojstni dan, javnosti pa ni znano, da bi imela kakršnekoli zdravstvene težave.

COMMENTS

Wordpress (0)