Če eksplodira nuklearka Krško, bi bilo mrtvih najmanj milijon ljudi: Putin naj bi odločal o tem!? – TOPNEWS.si

Če eksplodira nuklearka Krško, bi bilo mrtvih najmanj milijon ljudi: Putin naj bi odločal o tem!?

Če eksplodira nuklearka Krško, bi bilo mrtvih najmanj milijon ljudi: Putin naj bi odločal o tem!?

Slobodan Milošević naj bi leta 1991 naročil miniranje nuklearne elektrarne Krško, načrt za postavitev eksploziva pa naj bi končal v Moskvi, v rokah posebnega odposlanca ruskega predsednika.

Nuklearka Krško

Agenti obveščevalnih služb CIA, MI6 in BND so v paniki zasledovali načrt, ki naj bi bil izdelan v času Slobodana Miloševića, ki ga je možno še danes aktivirati in uničiti celotno regijo okoli Slovenije in ubije vsaj milijon ljudi, je pred kratkim razkril srbski Kurir!

Načrt naj bi končal pri človeku, ki še vedno uživa veliko zaupanje ruskega predsednika Vladimirja Putina.

Po podatkih Kurirjevega vira, ki dostavlja informacije tudi WikiLeaksu, je Milošević leta 1991 naročil miniranje jedrske elektrarna Krško brez razmisleka o katastrofi, ki bi se lahko zgodila.

Prehiter ukaz

“Tak ukaz naj bi bil izdan “prehitro” zaradi jeze, ki jo je povzročila sestrelitev vojaškega helikopterja v Sloveniji leta 1991,” je povedal Kurirjev vir in dodal: “Operativni strokovnjaki naj bi opozorili Miloševića in ga opozorili, da bi posledice izpostavljenosti sevanju lahko bile “jedrska bomba” z nepričakovanimi posledicami v Evropi. Nato naj bi Milošević ustavil akcijo in ukazal umik posebnih enot, ki so povzročile razdejanje v Sloveniji. Med umikom naj bi operativci v znak opozorila v bližini jedrske elektrarne Krško na lastno pobudo “dvignili v zrak” daljnovod v okolici nuklearne elektrarne Krško.

Najbolj ugledni strokovnjaki na tem področju poskušajo najti eksploziv že leta, vendar neuspešno. Največja nevarnost miniranega območja izhaja iz dejstva, da bi katastrofa imela takojšen učinek in da škoda ne bi bila samo na jedrski elektrarni, ker bi prišlo do “puščanja”, zlasti zaradi “vrtinca vetrov”, ki bi razširil sevanje v okolje več sosednjih držav.

Specialec

“Brez načrta miniranja, nihče ne more deminirati tega območja. Številne tuje obveščevalne službe poskušajo na vse možne načine priti do tega načrta, saj še vedno obstaja realno tveganje, da se načrt aktivira in ubije milijon ljudi, meni Kurirjev vir.

Načrt je bil skrit, kot pravi vir, že leta 1991 na “tajnem in zaupnem” mestu, in samo ljudje, ki ga imajo v rokah, lahko rešijo to dolgo varovano skrivnost.

“Zaradi tesnih povezav družine Milošević z Moskvo se domneva, da se načrt za miniranje nuklearke Krško nahaja v Moskvi. Milošević naj bi ga namreč izročil človeku, ki je bil takrat blizu sedanjemu ruskemu predsedniku Putinu.

Obveščevalci CIA sumijo, da je to oseba, stara okoli šestdeset let, o kateri je pred kratkim pisal Jutarnji glasnik, ki je pravzaprav “Putinov lev” oziroma pripadnik Ruske nacionalne garde, in njegov specialec, ki ga je pred kratkim poslal iz Rusije na Balkan v pomoč Srbiji in BIH, da bi stopili iz sence.

COMMENTS

Wordpress (0)