Anonimka iz vrst SMC-ja o Miru Cerarju in “njegovem že slovitem pomanjkanju smisla za politično realnost in odgovornost” – TOPNEWS.si

Anonimka iz vrst SMC-ja o Miru Cerarju in “njegovem že slovitem pomanjkanju smisla za politično realnost in odgovornost”

Anonimka iz vrst SMC-ja o Miru Cerarju in “njegovem že slovitem pomanjkanju smisla za politično realnost in odgovornost”

Potem ko je Miro Cerar prevčerajšnjim na tiskovni konferenci sporočil, da bo SMC začela priprave na jesenski volilni in programski kongres, nezadovoljstvo v stranki po slabem rezultatu na evropskih volitvah narašča. Cerar se je po razpravi s člani kolegija predsednika stranke in analizi kampanje evropskih volitev odločil, da bo stranka začela priprave na kongres, ki bo oktobra. “Zagotovo bo kongres primerna priložnost, da preverim, ali imam še zaupanje članov stranke,” je predvčerajšnjim dejal Cerar, kljub odkritim pozivom nekaterih članov vrha stranke, naj takoj odstopi s položaja predsednika stranke. Po naših neuradnih, a zanesljivih informacijah, naj bi šla razmišljanja “pučistov” proti Cerarju, ki zahtevajo njegov takojšnji odstop v smeri, da bi stranko prevzel gospodarski minister Zdravko Počivalšek. V stranki so Cerarju odprto predlagali odstop, vendar ga je le ta zavrnil. Nezadovoljstvo je očitno tako veliko, da se je proti njemu pojavila anonimka iz vrst SMC-ja, ki jo objavljamo v nadaljevanju.

Nekrolog

COMMENTS

Wordpress (0)