Neverjetno! V prodaji se je pojavil toaletni papir s Trumpovo podobo: Na prodaj je v dveh različicah, na voljo pa je tudi WC-ščetka – TOPNEWS.si

Neverjetno! V prodaji se je pojavil toaletni papir s Trumpovo podobo: Na prodaj je v dveh različicah, na voljo pa je tudi WC-ščetka

Neverjetno! V prodaji se je pojavil toaletni papir s Trumpovo podobo: Na prodaj je v dveh različicah, na voljo pa je tudi WC-ščetka

Predsednik Donald Tramp ni najbolj priljubljena oseba oziroma ima veliko sovražnikov v svoji državi, kar dokazuje prodaja toaletnega papirja z njegovo podobo, kot tudi ščetke za čiščenje WC-školjke.

Na Amazonovi spletni trgovini lahko kupite toaletni papir s Trumpovo podobo, prodaja pa ga neki ameriški gangster s sloganom “Make Toilet Paper Great Again” (Naredite toaletni papir spet velik), kar namiguje na Trumpov slogan iz predsedniške kampanje.

“Na toaletnem papirju je odtisnjen Trumpov obraz v barvi. Mehke in vpijajoče Trumpove role: tri-slojne, 200 listov na zvitek. Lahko ga uporabite kot darilo ali kot navaden toaletni papir!”, piše v opisu izdelka.

Prodajalec je še dodal, da je Trumpov papir izdelan na Kitajskem in ga lahko kupite v klasični črno-beli različici ali v barvah. Paket treh zvitkov toaletnega papirja stane 13 dolarjev.

Toaletni papir se “lepo” ujema s ščetkami za čiščenje WC-školjke, ki so se pojavile na trgu konec lanskega leta.

Ščetke so na omenjeni spletni strani postale tako priljubljene, da je povpraševanje postalo večje od ponudbe. Zaradi velikega števila števila naročil so ljudje na naročeno po vsem svetu morali čakati šest do osem tednov, preden so ščetko dobili na svoj naslov. Ščetka stane 35 dolarjev, prav toliko pa stane tudi poštnina.

COMMENTS

Wordpress (0)