Se domača sončna elektrarna res splača? – TOPNEWS.si

Se domača sončna elektrarna res splača?

Se domača sončna elektrarna res splača?

Na portalu Zeleni genij boste v mesecu aprilu izvedeli vse o sončni energiji. V novem članku »Se domača elektrarna res splača?« podrobno razkrivajo ali se res splača investicija v sončno elektrarno, na čem temelji prihranek in kaj pomeni projekt »na ključ«.

Sončne elektrarne GEN-I Sonce so dostopne prav vsem, ki si lastno elektrarno želijo in imajo na svoji strehi izpolnjene tehnične pogoje. Se sprašujete, ali se naložba v domačo sončno elektrarno splača? Naj vam zaupamo, da so prihranki na računu za plačilo elektrike takojšnji in znašajo približno 75%, s katerimi lahko financirate investicijo v elektrarno. Za vse, od individualnega svetovanja, ogleda lokacije, priprave projektne dokumentacije, pridobitve subvencije Eko sklada, do montaže, daljinskega nadzora in vzdrževanja vaše sončne elektrarne, bodo poskrbeli GEN-I Sonce strokovnjaki.

Z odločitvijo za nakup sončne elektrarne si boste tako zagotovili neodvisnost od nihanja cen električne energije, ki zadnji dve leti na trgih strmo rastejo, in pripomogli k čistejšemu okolju za vas in bodoče generacije.

V članku si lahko preberete tudi ključne novosti nove Uredbe o samooskrbi z električno energijo iz obnovljivih virov energije, ki bo še olajšala investicije v sončne elektrarne v Sloveniji. Ena izmed novosti je ta, da bodo poleg enostanovanjskih in večstanovanjskih hiš ali poslovnih stavb imele pravico do samooskrbe tudi skupnosti odjemalcev ter da imajo poleg lastnikov naprave pravico do samooskrbe tudi najemniki.

GEN-I Sonce je že postavil prvo sončno elektrarno na večstanovanjski stavbi v Sloveniji.

Več v članku. Vabljeni k branju.

COMMENTS

Wordpress (0)