Putinovo poročno darilo odšlo v dobrodelne namene: Avstrijska zunanja ministrica podarila poročno darilo, ki ga krasi avtogram ruskega predsednika – TOPNEWS.si

Putinovo poročno darilo odšlo v dobrodelne namene: Avstrijska zunanja ministrica podarila poročno darilo, ki ga krasi avtogram ruskega predsednika

Putinovo poročno darilo odšlo v dobrodelne namene: Avstrijska zunanja ministrica podarila poročno darilo, ki ga krasi avtogram ruskega predsednika

Na dražbi so prodali avtomobil “Volkswagen Beetle” oziroma “hrošča”, avstrijske zunanje ministrice Karin Kneissl, ki ga krasi avtogram ruskega predsednika Vladimirja Putina.

Denar je avstrijska zunanja ministrica Karin Keissl nakazala v dobrodelne namene.

Kneisslova je sporočila, da je “hrošča” prodala konec lanskega leta na dražbi za 20.000 evrov.

“Ni nama pripadal, temveč sva ga dobila le za poroko in tistega dne sva gostom povedala, da ga želiva prodati v dobrodelne namene,” je dejala Kneisslova. Denar pa je bil izročen Centru za zdravljenje invalidnih otrok v Schwechatu.

Ob obujanju spominov na poroko je Kneisslova še povedala, da ji je bilo že takrat jasno, da bo Putinov prihod pritegnil pozornost medijev.

“Ko sem izvedela, da je Putin pristal, da se bo udeleži poroke, je bilo jasno, da se bodo mediji odzvali. Kljub temu je Vladimir Putin, ki je bil vedno očarljiv, delil ta srečen dan z nama,” je dodala.

Spomnimo, predsednik Ruske federacije Vladimir Putin se je 18. avgusta lani v Avstriji udeležil poroke avstrijske zunanje ministrice Karin Kneissl.

COMMENTS

Wordpress (0)