Bizarna smrt milijarderja, ki je prodal najdražji diamant na svetu: Umrl med operacijo podaljšanja penisa! – TOPNEWS.si

Bizarna smrt milijarderja, ki je prodal najdražji diamant na svetu: Umrl med operacijo podaljšanja penisa!

Bizarna smrt milijarderja, ki je prodal najdražji diamant na svetu: Umrl med operacijo podaljšanja penisa!

Med operacijo povečanja penisa v Parizu je milijarder in trgovalec z diamanti Ehud Arie Laniado (65) umrl zaradi srčnega zastoja.

Laniado je bil v soboto na operaciji v neimenovani zasebni kliniki v francoski prestolnici, med katero so se pojavili zapleti, kar se je na koncu izkazalo za usodno.

Izkušeni trgovec z diamanti je doživel srčni napad, ko so v njegov penis vbrizgali snov, poročajo belgijski mediji. Njegovo podjetje Omega Diamonds, s sedežem v belgijskem mestu Antwerpen, je potrdilo, da je Laniado umrl.

“Zbogom vizionarskemu podjetniku. Z veliko žalostjo potrjujemo, da je umrl naš ustanovitelj Ehud Arie Laniado,” so sporočili v izjavi, poroča “Daily Mail”.

Prijatelj gospoda Laniada, ki je želel ostati anonimen, je dejal, da je bil milijarder vedno osredotočen na svoj videz in kako ga drugi vidijo.

“Klicali smo ga Argentinec, ker je bil videti kot plesalec tanga,” so povedali v podjetju Omega Diamonds.

Laniado naj bi imel v lasti najdražji “penthouse” v Monaku, vreden več kot 30 milijonov funtov, in hišo v prestižnem predmestju Los Angelesa, Bel-Airu, kjer je domnevno rad degustiral prestižna vina z modeli in slavnimi.

“Po izrednem življenju bodo Ehuda prepeljali domov v Izrael, kjer ga bodo pospremili na zadnji počitek. Vsi ga bomo pogrešali,” je sporočilo njegovo podjetje.

Strokovnjak za diamante je začel svojo kariero v Afriki v svojih zgodnjih dvajsetih letih. Ni šel na kolidž, pred tem pa je delal kot maser v hotelu Hilton v Tel Avivu.

Ehud Laniado, Farewell to a Visionary BusinessmanIt is with great sadness that we confirm the news that our founder,…

Objavil/a Ehud Arye Laniado dne Torek, 05. marec 2019

V Antwerpnu se je izkazal za nadarjenega. Kot je dejal eden od njegovih prijateljev, je bil mednarodno znan kot eden največjih strokovnjakov za ocenjevanje surovih diamantov.

Leta 2015 je prodal najdražji diamant na svetu, znan kot Blue Moon of Josephine. Prodal ga je podjetju iz Hongkonga za 48 milijonov evrov.

Ta belgijsko-izraelski milijarder, katerega natančno bogastvo ni javno znano, je leta 2013 imel težave z oblastmi, kot tudi njegov poslovni partner Silven Goldberg. Pristala sta na plačilo 160 milijonov evrov, da bi se izognila obtožbi zaradi utaje davkov. Ker pa so belgijski carinski organi še naprej sumili, da nista predložila popolnih informacij o nekaterih diamantih, ki sta jih uvozila iz Angole in Konga, so še vedno zahtevali plačilo 4,6 milijarde evrov neplačanih davkov in 2 milijardi evrov glob.

Čeprav sta dve sodišči zavrnili zahtevo belgijske carine, je pritožbeno sodišče Laniadu naložilo novo sojenje, ki je bilo predvideno za 14. marec.

COMMENTS

Wordpress (0)