Zmago Jelinčič Plemeniti Dariju Krajčiču: Pošlji Šarca v k…c in pridi k nam! – TOPNEWS.si

Zmago Jelinčič Plemeniti Dariju Krajčiču: Pošlji Šarca v k…c in pridi k nam!

Zmago Jelinčič Plemeniti Dariju Krajčiču: Pošlji Šarca v k…c in pridi k nam!

Darij Krajčič, ki smo ga danes zjutraj srečali na parlamentarnem hodniku, kjer se je pogovarjal s poslancem Zmagom Jelinčičem plemenitim, je potrdil, da bo vztrajal pri odstopu. Posebnih izjav novinarjem o tem ni želel dati. Dejal pa je, da bo v času seje DZ, ki je napovedana za 12.00 uro, in kjer naj bi se seznanili z njegovim odstopom, novinarjem pojasnil svojo odločitev.

Zmago Jelinčič Plemeniti ga je sicer še danes zjutraj prepričeval z besedami “pa kaj se pustiš izsiljevati in popuščaš pritiskom Marjana Šarca, pošlji Šarca v “k…c” in pridi k nam.” Krajčič mu je odgovoril, da bi bila to dobra solucija, vendar se je odločil, da bo vztrajal pri odstopu in se ni dal prepričati. Očitno je svoje naredil medijski pritisk in pa napoved Marjana Šarca, da bo v primeru preklica svojega odstopa moral zapustiti vrste LMŠ.

Reakcija medijev in predvsem predsednika vlade Marjana Šarca, je bila burna. “Gospod Krajčič me ni nič obvestil. Kot sem rekel, verjamem, da bo o tem temeljito razmislil. Je med izbiro ali obdržati službo in izgubiti dostojanstvo in obratno.” Dodal pa je, da Krajčiča nihče ne more prisiliti, naj odstopi, saj so poslanci avtonomni. “Verjamem, da bo temeljito premislil tako o svojem dejanju kot o tem, da je odstop že podal, in kaj bi to pomenilo, če od tega zdaj odstopi ne. Seveda, potem bo težko član LMŠ, ker ni ravnal po načelih stranke LMŠ,” je me drugim dejal Marjan Šarec.

COMMENTS

Wordpress (0)